Burak ÇELİK
10 Numara!
- 21 Ocak 2011
- 10.189
- 908
- 1.428
ben bunu bilmiyordum
sadece aklıma ilk gelen şarkıyı burda paylasmak istedim 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bariş Savaş hiç utanmadan sıkılmadan gönderdi o şarkıyı, bununla katılmak istiyorum diyeO zaten offical yarışmalarda şampiyonluk görmüş bir şarkı yani yasaklıOndan kimse katılamadı zaten.
Böylece seriyi de tamamlamış olduk, keyifli oldu bence. Birazcık futbol takımımızda yaşanan kaosun verdiği gerginlikten uzaklaşmış olduk.
Yok ağabey değil doksanlar yüzdoksanlar da yapsan o gerginlikten uzaklaşamayızBöylece seriyi de tamamlamış olduk, keyifli oldu bence. Birazcık futbol takımımızda yaşanan kaosun verdiği gerginlikten uzaklaşmış olduk.
2000 ler ve 2010 ların ilk yarısı gibi devam edelim. Gerçi doğru dürüst pek şarkı yok bu dönemler için.![]()
Bakalım, bu hafta artık çok zor, çok yoğun olacağım.
Kedi değil mi normaldir@Bariş Savaş hiç utanmadan sıkılmadan gönderdi o şarkıyı, bununla katılmak istiyorum diye![]()
Yok ağabey değil doksanlar yüzdoksanlar da yapsan o gerginlikten uzaklaşamayızBizim çapsızlar her aklıma geldiğinde küfür ediyorum :38573:
Yok zaten sen çok vakit ayırdın bu iki yarışmaya. Bunun için de ayrıca teşekkür etmemiz gerekiyor sana.
Kedi değil mi normaldir![]()
![]()
Yaşları ancak doksanların ikinci yarısına yetişiyor yapacak birşey yokBu konseptte bazı şarkılar değerini göremedi malesef. Bunun da katılanların çoğu yaştan 90'ları net hatırlamıyor bence.
Aşkın Nur Yengi, Leman Sam, Ahmet Kaya, Harun Kolçak & Bendeniz, Seden Gürel resmen güme gitti.
Ya işte gör kardeşim ağabey dediğin adamın sana yaptığını gör gör de ibret alabicim görüyor musun Porsugun diline düşürdün beni.![]()
abicim görüyor musun Porsugun diline düşürdün beni.![]()
Yaşları ancak doksanların ikinci yarısına yetişiyor yapacak birşey yok![]()
Bu konseptte bazı şarkılar değerini göremedi malesef. Bunun da katılanların çoğu yaştan 90'ları net hatırlamıyor bence.
Aşkın Nur Yengi, Leman Sam, Ahmet Kaya, Harun Kolçak & Bendeniz, Seden Gürel resmen güme gitti.
Esas ''gemiler'' güme gitmiş, yazık olmuş cillop gibi şarkıya.
Hiç istemeyerekte olsa altına imzamı atıyorum antik kardeşim :38573: (Kıyamet alameti gibi :asd22Esas ''gemiler'' güme gitmiş, yazık olmuş cillop gibi şarkıya.