GSC 90' lar Türkçe Şarkı Yarışması | Şampiyon Tanju Karayel!

30+ bir grup olsaydı, Aşkın Nur Yengi silme götürürdü ben size söyleyeyim :D

Güzelim şıkıdımı harcadınız çok kırıldım :D

@Tanju Karayel @Vasfi Vural @Murat Urhan @Gökhan Sancak

Tebrikler.

Eline sağlık abi @B. Arda Aycan
@Erman Türker geçmiş olsun, hiç üzülmedim :D
@Güray Ataman Şarkına puan veremediğim için üzgünüm
@Eray ÖZTÜRK Kıytırık derken ? Savaş mı istiyorsun ?
@Murat Kayanda Başarısız olmana üzüldüm.

Vay be. Leman Sam gibi bir üstadın İlla şaheserine puan vermeyerek zati gözümden düştün Mehmet Bey Beyefendi. Yahu bari sen yapma.:D

O değil de Caner ilk defa böyle bir şey yapıyor, umarım ciddi bir sorun yoktur.

Mehmet Arslaner ,
beklentim yoktu ben severim bu şarkıyı ama aşağı yukarı bu puanı bekliyordum ,,
bu gayri resmi yarışmalarda zaten pek şansım yok :D

Ben aslında sona oynayan şarkılara fazla puan vermiştim favorilerime vermedim strateji yapıp ama sonuç hiç beklediğim gibi olmadı :D

ben bu yarismaya hiç katılmadim. daha dogrusu bu başlığa pek girmem. ama 90 lar şarkısı deyince aklima ilk gelen şarkı. Demet Sağıroğlu Arnavut Kaldirimi sarkisi oluyor. yani katilsam bu sarki ile girerdim kesin:) bu arada kazanan arkadaşı tebrik ederim.

Böylece seriyi de tamamlamış olduk, keyifli oldu bence. Birazcık futbol takımımızda yaşanan kaosun verdiği gerginlikten uzaklaşmış olduk.

ben bu yarismaya hiç katılmadim. daha dogrusu bu başlığa pek girmem. ama 90 lar şarkısı deyince aklima ilk gelen şarkı. Demet Sağıroğlu Arnavut Kaldirimi sarkisi oluyor. yani katilsam bu sarki ile girerdim kesin:) bu arada kazanan arkadaşı tebrik ederim.
B. Arda Aycan beyden yasaklı şarkı listesinde o yüzden başka bir şarkı gönderirmisiniz yazısıyla karşılaşırdnız:):)

O zaten offical yarışmalarda şampiyonluk görmüş bir şarkı yani yasaklı :D Ondan kimse katılamadı zaten.

Geri
Üst Alt