GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Valla hayatta öyle anlar olur ki,tekrar tekrar yaşamak için neler vermezsin,mavi gözlerde boğulmak kadar güzel birşey yok yeter ki sular gözünü korkutmasın :D

Sen yine iyisin Sinan. Bak, soğuk bir kış günü otobüsteyim, kapıların dibinde dururum hep oturacak yer yoksa. Karşıda da güzel bir hatun var bakışıyoruz, baya sağlam. Neyse kız camın buhusuna birşeyler yazmaya başladı.:D Ben çakamadım önce, sonra bir daha baktı kız ve indi. Millet bana bakıyor komple, yaşlı teyzeler amcalar falan aşk-ı memnu hesabı. Sonra baktım telefon numarası. Almadım:D O ara başka kızı seviyorum ya, delikanlıyız falan:D Evet, sonra arkamdaki iki tip not alıyorlar baktım hemen sildim, beyler ayıp oluyo falan dedim:D İşte böyle o zamanlar gençtim tabii. Halbuki al numarayı, sonra kız arkadaşına artistlik yap "Cahildim dünyanın rengine kandım..." diye. Kafa çalışmıyor o zamanlar işte:rolleyes:

hayır..Böyle bir adaşım mı var..Olamaazzzz :D:evilsmile:

Cevap: Minibüs'te Aşık Oldum...

Arkadaşlar bugün başıma öyle entresan birşey geldi ki,eve çıkacam bindim minibüse acayip bir kalabalık var,neyse ayakta dikiliyorum bir güzellik gözüme çarptı bir içim su arkadaş,velhasıl dikiliyoruz yanyana durağa geldik binen binene,artık iç içe geçtik kızla aramızda 10 cm var yok,haraket edemiyoruz her yer dolu,böyle yüz yüze bakmak zorundayız :D,neyse soför de moruğun teki yaşlı,huysuz,aksi :D,alıyorda yolcu alıyor artık aile olacaz kızla,25 dakika aynı pozisyonda kalmak acayip,ona dokunmamak için öyle kasıyorum ki kendimi utançtan mıdır nedir bilmiyorum? Belki de kıyamadım :D,ilk defa gördüğüm bir kızla konuşma çabası zordur ama çok ilginç bir olay oldu,bir yaşlı kadın inecek,tam da bizim güzellik teyzeye yol verecek,bu çirkef kadın bi ittirdi kızı çekil geçecem dedi,araya girdim derhal dedim teyze ayıp değil mi niye itiyorsun felan indi çirkef kadın,baktım kız gene yamacımda,iyi misin dedim? evet ama kolumu acıttı dedi,boşver dedim yaşlı o sana birşey olmasın,ulan sanki yıllardır yanımdaymış gibi bir koruma psikolojisiyle doldum,velhasıl bir çocuk inecek hacı dede manyak lan dedi sana göre müsait burası bana göre değil,indirmeyecem seni,dayı dedi aç kapıyı atlıyorum :D atladı çocuk,şoför aynen böyle :D ''Vay namussuz nasılda indi'' geberdik tabi kızla gülmekten,bi ufaklıkta kapının ağzında dilini çıkartıyor,oğlum dedim eğer kapı kapanırsa dilini sokakta bulursun,bizim güzellik gene acayip güldü,ve ardından birisi bana para uzatmamı söyledi ama haraket edemiyorum kıza dedim ki ''kusura bakma sana tutunmam gerek'' :D kız tamam dedi biraz şaşırdı,sonra parayı uzattım ona tutunarak,ama acayip bir duygu karşında da fıstık bir kız var,velhasıl minibüs epey boşaldı oturduk ve sohbetimize devam ettik,aklımı aldı diyebilirim,aynı durakta indik ve iyi günler deyip gittik başka yola,ama aşkın bana bu kadar yaklaştığını son 1-2 senedir hatırlamıyorum mükemmel bir anıydı paylaşmak istedim,sizce umut ışığı var mı kader bizi birleştirir mi :D

İnsan bi konuşur adını falan öğrenir,ben bile konuşmuştum yani.:D İyi şanslar.:D

İnsan bi konuşur adını falan öğrenir,ben bile konuşmuştum yani.:D İyi şanslar.:D

Ben en çapkın yıllarımı senin yaşındayken yaşadım oğlum,unutmuşum böyle duyguları emin ol senin yaşında olsam daha korkusuz olurdum çocuk değiliz artık,biraz daha ağırbaşlı olmak gerek diye düşünüyorum,olacağı varsa olacak nasip bu işler...

Sinan kader ayağına kadar gelmiş sen geri tepmişsin. Bir kızla o kadar olaydan sonra mutlaka görüşebileceğin şeyler yapmalıydın. :D Ben olsam mesela yeteneğimi konuştururdum herhalde. :p

Ben en çapkın yıllarımı senin yaşındayken yaşadım oğlum,unutmuşum böyle duyguları emin ol senin yaşında olsam daha korkusuz olurdum çocuk değiliz artık,biraz daha ağırbaşlı olmak gerek diye düşünüyorum,olacağı varsa olacak nasip bu işler...

Etrafta kız olsa ayarlıcaz da.:D

Daha önce Dünyalar kadar sevdiğin birini kaybedince yeni birisi çıkınca ona zarar vermemek için çekersin kendini,sanki bütün kötülük sendeymiş gibi,insan sonra aşktan da korkar sevmekten de,yerimde başkası olsa işi götürebilirdi bilemem ama kendimce doğru yaptığımı biliyorum,telefon numarası,ismi hiç önemli değil,bu gözler onu her yerde tanır zaten,insan bulmak istesin 2-3 sokaklık mesafede herkesi herşeyi bulur,arayan belasını da mevlasını da bulur,tabi akıllı olmak gerek böyle hisler hata affetmez yanlış bir cümle herşeyi mahfedebilir,doğru yanaşmam lazım onu da yaparım,önce kendimizi tanıtmamız gerek,bakalım zaman zaman zaman...Ulan bu sabaha kadar ne rahattım ya,bekarlık sultanlıktı hiçbir kız aklımda yoktu gene başladık :D

Herkese teşekkür ediyorum ortak oldunuz derdime,biraz istiraat edicem yoruldum bugün epey,herkese hayırlı akşamlar,kendinize iyi bakın...

bir taş at.

bir taş daha at.

bir şiir ateşle.

bir yumruk yükselt.

sesini yükselt.

bir çocuk yetiştir.

duvara bir slogan yaz.

şehitleri an.

bir hayal kur.

tarihine sahip çık.

sokaklara sahip çık.

bir slogan at.

bir tohum ek.

bir ateş yak.

terle.

bir yara sar.

bir dosta sevgi göster.

hakikati söyle.

arkanı kolla.

gökyüzüne bak.

iz bırakma.

aklını kullan.

işçilerden öğren.

bir yoldaşa oğret.

bir hücreyi ziyaret et.

bir savaş esiri kurtar.

kendi kalbini çal.

parolayı aklında tut.

bir füzeyi çalışmaz hale getir.

bir fıkra anlat.

bir plan yap.

bir umut ışığı ol.

ismini değiştir.

bir teoriyi test et.

bir dogmaya meydan oku.

korkunu kullan.

bir damla gözyaşı akıt.

hainlerle hesaplaş.

ağırlığını hakkıyla taşı.

sevmek için mücadele et.

sevdiğini söyle.

sınırı aş.

sevdiğini bir daha söyle...

Kızın ismini öğrendim çıktığı yokmuş, nasıl tanışıp teklif edicem ?

Benim kız da bana öyle şeylerden hoşlanmıyorum dedi,dedikten sonra 2 kişiyle çıktı.:D

Geri
Üst Alt