GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Hadi beyler bu konu üstlere çıksın az, aşk acısı çeken yok mu? :D

Artık hasta değil doktor olmaya karar verdim bana da sorabilirsiniz :D

18 aydır beraber olduğum sevgilimin abisi bizi öğrendi kafayı yemiş ne yapayım?:D

4 yıldır devam eden çok düzeyli bir ilişkim var..16 yaşından beri flört halindeyiz :D Bende artık kadın idare yöntemleri konusunda uzmanlaştığımı düşünüyorum. :) Yardımlara açığım bende..

1 yıllık bir ilişkim var ailem de tanıyor hatta farklı günlerde toplam 10 gün 10 gece bizim evde kalmışlığı da vardır bizimkiler sağolsunlar benden çok sever kendisini :D 3 günde bir kavga etmezsek ilişkimizde sorun olduğunu düşünüyoruz ve bunun için kavga ediyoruz aklınıza gelebilecek herşey yüzünden kavga etmeyi başardık ve olaydan terayağından kıl çeker gibi kurtulmayı da başardım birçok arkadaşımın sevdikleriyle arasını da yaptım çok şükür hatun tayfasıyla aram iyidir onları çözdüğümü rahatlıkla söyleyebilirim o yüzden çekinmeden her türlü derdinize itinayla acısız çözüm buluruz evel Allah :D :D bu arada sabah adana'dan niğdeye hatunumun yanına gidiyorum yarın epey hareketli gececek benim için o yüzden yatsam iyi olur hepinize hayırlı geceler büyük ihtimalle transferimiz yarın açıklanacak çünkü ne zaman otobüs yolculuğum olsa Galatasaray'ım beni sevindirmiştir tecrübeyle kanıtlanmıştır :D

Eski sevgili nasıl geri döndürülür?

yaptığın şeye bağlı yani mesela öyle birşey yapmışsındır ki değil biz cümle alem birleşip kafa yorsa yine de yardımcı olamaz sorun ne oldu da gitti ?

Milano da aşk başka arkadaş.

eeee sonra ?

Sergen hangi marka takılıyorsun sen hacı, biz burda o kadar viski-kanyak takılıyoruz ben böyle bir kafa yaşamadım daha.

Geri
Üst Alt