GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Aydınlıkevler'e yakın olan var mı Ankara'da ?

gerilerden geldin atağa çıktın ya.:(yeşim beni aldattı hem ben onu artık unuttum.:Z14:

Genç çocuksun, iki gün üzülürsün geçer. Bak ne diyeceğim sana, sen en iyisi bir tane site bul, arkadaşlık sitesi. Orada böyle senaryolar daha çok ilgi çeker, nasılsa orada yaşanan herşey yalan.

Ya da en iyisi bir ajansa başvur, süper para kaldırırsın. 7 yaş altı çocuklar için eğlence programları yapıyorlar, tam senin bu senaryolar uygun.

sertaç sen sergen le nasıl böyle konuşursun,bu ne cürret:evilsmile:

düşünürüm yani sen git işine diyosun iyi o zaman by:yenieek:

Öyle birşey söylemedim, Türk toplumu sana hazır değil şu an. Burada kalman daha kısıtlı kesimi etkiler. Ama bir arkadaşlık sitesi bulursan orada o kesimdeki insan sayısı da düşer, Türkiye kalkınır.

sergen akdeniz akşamlarında eve kız atmışsın öyle duyduk reis:asd:

gözlük takmıyorum .

Hıı, lambayı falan yakıver o zaman. Ne bileyim, her yerin karanlık olması için 2 sebep var; ya güneş gözlüğü ya da lamban kapalı. Ya da PC'nın ekranı aç, bakmadan yazdığını da düşünmeye başladım. Ancak bu durumda o cümleler oluşur.

ben ona hislerimi açıkladım. çocuksun dedi. sonra kızı kolumda görünce ağladı.:sad007:sonra aradı falan ama nafile ,meşgule düşürdüm.artık zamana bırakmıştık. sanırım zamanı geldi :(

Benjamin button beyler.

Bi ara Galatasaray içinde zamanı geldi diyorlardı lan.

Senin yazdıgın senaryoların yanında pek iyi olmamış haklısın Sergen..

Sergen senin diğer adın Evren mi ?

Geri
Üst Alt