GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

yaşıtız eminim sende beni iyi anlıyosundur bide bu benim lk aşkımdı yani :/ ama artık yapacağım bir şey yok unutmaktan başka

Unut kardeşim unut bundan sonra zaten unutmazsan kendini hafif edersin, bekle eminim birgün biri karşına çıkıp hayatını değiştirecektir :o

Bundan sonra ask yok artik.. Artik hic kimseye guvenemem ben. Yaziklar olsun, hic degmezmis..

duygusallık zaaftır beyler ama zaman zaman ben de zaaflarıma yenik düşmek istiyorum,heyecan lazım namg.

Burda Gavuristan'da su an saat 3:03 ve bu konuda uykusuz kalan tek ben degilmisim. Vay be.

Dagla gecin siz, anlayamazsiniz ki zaten.

Dalga degil, ama kadinlarin sevgilelileri ile arasi bozuldugunda "birdaha sevemem" veya "guvenemem" gibi kelimeleri hic anlamis degilim. Ben hicbir zaman bir erkegin "birdaha sevemem" dedigini gormedim. Bu dusunceyle zaten ilk bastan o erkegi yakiyorsunuz. Ondan sonra ugras babam ugras kizi inandirmaya.

Reyhan bir şey mi dedik,bizim de moralimiz bozuk takılıyoruz burada. :(

ben bu konuda uykusuz kalmadım kanka,olursa olur olmazsa fifi.şuanlık durum bu,bakınıyodum baktım çağlar deyyusu yazmış girdim

Sergen git uyu olm. :o

ilk çıktığım kızı unutamıyorum bunun üstüne çıktım bir 3-4 kızla daha çıktım ama unutamıyorum,kızla kavga etmiştik baya sonra barıştık biraz dengesiz aslında ama neden böyle oluyor anlamıyorum,aklım istemiyor kalbim zorluyor ama eminim bu iş olmaz başkasını seviyor zaten.Belki yaşım aşk için küçük olabilir ama insan bir kez aşık olur teoremine ben de uyabilirim.

Geri
Üst Alt