GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Arkadaslar bende cok dertliyim manitolar pesimi birakmiyor hergun 10larca kizin goz hapsine girmekten biktim kendime avukat tutacagim bu kizlar yuzunden

Bi kızla aramda bişeyler var ama sürekli tartışıyoruz geri adım atamıyorum haliyle yapı olarak.Bu iş böyle gidecek gibi.Bi başka kız daha var onlada bakışma safası, bide kız arkadaşım var tabi.Ulan napmışım ben öyle.Bakmayın bu 3 kızla ilgilendiğime bide kalbimin tek sahibi başka bi kız var..

Mert kalbin çok genis :D

Gecen gun bahcede oturuyoruz beni kesen bi kiz ortak arkadasin yanina gelmis cekingen cekingen takiliyo ondan sonra arkadas benim icin diyoki bu cocuk cok sexy ondan sonra tabi kizin dunyasini ters duz ediyorum o dakka

Ynt: GSC Aşk Doktoru

Bi kız var okula bu sene geldi yeminle çok tatlı :D işte ben bundan baya hoşlanmaya başladım gittim bikaç arkadaşıma söyledim bu arada kızla tanışmak için fırsat kovalıyodum falan, bu arada bu kız beratların sınıfta. Sürekli beratın yanına gidiyorum onu görmek için, bigün son teneffüs bizim sınıftan bi çocuk geldi yanımıza konuşmaya başladı işte dedi çağatay bi kızdan hoşlanıyormuş yeni gelen bi kızdan... kız da 2 sıra arkamızda oturuyor duyuyor hepsini ben ne yapacagımı bilemedim arkamı döndüm bana bakıyordu işte yok olum falan dedim ama baya saçmaladım o ara :D o günden sonra kızı etrafımda daha çok görmeye başladım sanki bi arkadaşı var onunla tuvaletin kapısının önünde bekliyordu bana mı bakıyolar acaba dedim içimden bi baktım onlara bana bakıyolardı harbiden, bi kere de okul çıkışı yürürken 2-3 kişi biz ben hep ona bakıyorum arkasındayım biraz, o da arkadaşıyla yürüyor arkadaşı sağ çaprazına dönüp bana baktı, ona baktıgımı gördü falan işte. ona olan ilgimi anladı gibi sanki kaç kere göz göze geldik. bunları anlatıyorum ama sanki paranoya yapıyor muşum gibi geliyor bi yandan da :D neyse durum bu aşk dokorlarından yardım lütfen :D

Kimseyi dinleme derim.

Yalnız Berat'ı satışın efsane, sırf kızı görmek için gidiyorsun yani Berat'ın yanına :D

Neyse..Direk git yanına nasılsın alıştın mı okula falan de aç muhabbet. Cevaplarından falan mesafe koyuyor mu koymuyor mu anlarsın zaten.

Duruma göre devam et işte utanma lan, ben de hiç konuşamazdım falan ama bak şu fix bir laftır, herkes aynı şeyi der, "şimdiki aklım lisede olsaydı" herkes der bunu bir yerden sonra, cidden utanılacak, sıkılacak bir durum yok. Git muhabbet kurmaya çalış, çıkalım mı falan deme ama kibar ol :D Nereden gelmiş, niye gelmiş falan muhabbet konusu çok. Derslerden falan şikayet et, lisede muhabbet konusundan bol ne var.

Baktın kız sıcak yaklaşıyor hafta sonu bir şeyler yapalım falan dersin.

He baktın mesafe koyuyor, sallamıyor ve finalde reddediyor. Ne olacak la? Zaten aynı sınıfta değilmişsiniz. 2 seneye adını bile hatırlamazsın kızın. Şut çekmeden gol atamazsın. Burak Yılmaz stayla, 5 şut atacan biri girecek 3 puan gelecek bir şekilde.

Sen sadece rahat ol, kendine güvenerek konuş, yani aha tavrı yiyeceğim diye tırsa tırsa yaklaşırsan kız seni sallamaz. Nasıl köpekler korkanı hisseder kızlar da öyle güveni hisseder.

Abi sağol dediklerin için, gidip konuşmaya çalışıcam :)

LISEDE MANITOYU NAPACAN LAE

HEMDE BU MANITO ISLERI gercekten sıkıcı kızların %94u sıkıcıdır

kızlar da haklı yanı boyle sexy bi bunyeye hangi canlı karşı koyabilir

sevhilim

Sevgilimi öpeyim derken kafa atıp burnunu kanattım , ayrıldık. Çok müzdaripim Mert abi

bana manito soruları sormayın elimde olmayan sebeplerle manitoları elinizden alabilirim onlayn olarak

Geri
Üst Alt