GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Bi kız var okula bu sene geldi yeminle çok tatlı :D işte ben bundan baya hoşlanmaya başladım gittim bikaç arkadaşıma söyledim bu arada kızla tanışmak için fırsat kovalıyodum falan, bu arada bu kız beratların sınıfta. Sürekli beratın yanına gidiyorum onu görmek için, bigün son teneffüs bizim sınıftan bi çocuk geldi yanımıza konuşmaya başladı işte dedi çağatay bi kızdan hoşlanıyormuş yeni gelen bi kızdan... kız da 2 sıra arkamızda oturuyor duyuyor hepsini ben ne yapacagımı bilemedim arkamı döndüm bana bakıyordu işte yok olum falan dedim ama baya saçmaladım o ara :D o günden sonra kızı etrafımda daha çok görmeye başladım sanki bi arkadaşı var onunla tuvaletin kapısının önünde bekliyordu bana mı bakıyolar acaba dedim içimden bi baktım onlara bana bakıyolardı harbiden, bi kere de okul çıkışı yürürken 2-3 kişi biz ben hep ona bakıyorum arkasındayım biraz, o da arkadaşıyla yürüyor arkadaşı sağ çaprazına dönüp bana baktı, ona baktıgımı gördü falan işte. ona olan ilgimi anladı gibi sanki kaç kere göz göze geldik. bunları anlatıyorum ama sanki paranoya yapıyor muşum gibi geliyor bi yandan da :D neyse durum bu aşk dokorlarından yardım lütfen :D

Paranoyadır yüksek ihtimalle. Muhabbet kurup, sana karşı tavrını, davranışlarını görmessen bakışmalar falan çok boş iş Çağatay reis. 4-5 yıl önce çok benzeri bir olayı yaşadım, çok benzeri bir konuydu, o yüzden emin gibi konuşuyorum. Kız senden hoşlanıyor da olabilir, hevesini kırmak istemem ancak onla muhabbet kurman lazım, öyle şurada bana baktı, beni gözetliyordu gibi saçmalıklarla hayaller kurmaya kesinlikle gerek yok. :yenieek:

sevgilimin sevgilisi var galiba :sad007:

Uqür bülüt kardeşim genç nesillere biraz daha yardımcı olsan :asd:

sevgilimin sevgilisi var galiba :sad007:

Eğer sen değilsen boynuzdur. Takma kafana ama gerçekten durumun bu olup olmadığını öğren, emin ol ve gereğini yap.

Gereğini yapmazsan birkaç sene sonra yapmak zorunda kalırsın.

Gereğini yap derken ayrıl diyorum, gidip saçma sapan işler yapma.

Lan çok dertliyim be,kötü yola düşmemek için zor tutuyorum kendimi

Eğer sen değilsen boynuzdur. Takma kafana ama gerçekten durumun bu olup olmadığını öğren, emin ol ve gereğini yap.

Gereğini yapmazsan birkaç sene sonra yapmak zorunda kalırsın.

Gereğini yap derken ayrıl diyorum, gidip saçma sapan işler yapma.

Aman abi dur Allah korusun yok öyle birşey 3 yıldır gayet iyi gidiyor muhabbet olsun diye yazmıştım :oks:

Geri
Üst Alt