GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Heralde tanıyorum,herkes tanımıyorum zannediyor.:D Evet,şimdi yorumları alalım "Nbr" dedim 3 saatten beri cevap vermedi.Ne yapmalıyım şimdi ? :D

Heralde tanıyorum,herkes tanımıyorum zannediyor.:D Evet,şimdi yorumları alalım "Nbr" dedim 3 saatten beri cevap vermedi.Ne yapmalıyım şimdi ? :D

Nbr dedik ulan de:D

tekrardan nbr de :D

Ondan sonra hiç mesaj yazma 2-3 gün . O sana geri dönecektir. Naza çekiyor kendini çakal carlos:D

Bekleyeksin..

Umarım kız bilerek cevap vermiyordur..

Kız zaten azcık çakmıştır niyetini bayram değil seyran değil 6 ay bi halt yazmayan çocuk neden nbr yazıyor.. :o

Demekki sende kızların ilgisini çeken bişey var.

Dediklerimi yapın az buçuk tipiniz olsun yeter zaten.. :o

Ha bide yakışıklıysanız (benim gibi) :D :D :D

İş çok basit..

başka bir kız ağzı ile cevap : Sende buldun bunuyon kız :p

Bu topik efsane olucak 3-5 sene sonra bakar güleriz :asd:

6 aydır görüşmemiş kızla kazma.. :asd:

Niye sordum biliyo musunuz?Çünkü ben aynı şeyi bu sene yaptım.Hani bu bahsettiğim hikayem var ya,3 sene sonra telefonunu buldum,hadi dedim şansımı bi deneyim.Umut gibi oldu benimki de.Kızdan haber çıkmadı.

allahım o nasıl bi güzelliktir sana geliyorum
loveya.gif

Niye sordum biliyo musunuz?Çünkü ben aynı şeyi bu sene yaptım.Hani bu bahsettiğim hikayem var ya,3 sene sonra telefonunu buldum,hadi dedim şansımı bi deneyim.Umut gibi oldu benimki de.Kızdan haber çıkmadı.

Oha yani abi çüş 3 sene.. :D

Ne demiş büyük şair..

''Ben güzelliğin maç kazandırdığını görmedim.''

Franck Ribery

:asd:

hangi pozisyonları tercih edersin deniz pozisyon ayarlayalım

Geri
Üst Alt