GSC Aşk Doktoru

Cevap: Re: GSC Aşk Doktoru

La sen bonzai icsen 2 gün kendine gelemezsin

Bunu söyleyen de kaç senedir kullanıyo sanacak sen nerden biliyon olm bonzaiyi bilmediğin şeyi niye biliyomuş gibi aktarmaya çalışıyosun,sen hayatında bonzaimi gördün bide nasıl bişey olduğunu bana anlatıyon:asd:

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Millet, kiz dedigin tabiki agir basli olacak. Oyle her mesajiniza saniyesinde cvp atarsa, hem kendisi icin hemde sizin icinde iyi olmaz.

Ayrica kiz sizinle ilgileniyorsa, siz yazmayinca da kesin yazar... Bana tam 5 msj geldi :)

kiz'la beraber olmak balik tutmaya benzer: oltayi fazla sallarsan urkutursun kacar; hic sallamasan, senden alacagini alir ve kacar... Ama biraz ceker biraz serbest birakirsan, merakini uyandirirsin, hafif gider geri gelir gider geri gelir ve yemi yuttugu an oltayi cekersen, O KİZ ARTİK SENİNDİR!!

Oo gökayda gelmiş hg kardeş

Kusura bakma kardesim mesajini yeni gordum.

Sanirim goz atip cikmistim...

Valla bende durumlar cok iyi suan...

Sabrimi korumak icin bildigim butun dualari okudum :asd:, sonrasinda konustuk tartistik, yanlis anlasilmalari vs ortadan kaldirdik. Kizda bana yanikmis...

Suan hersey cok iyi allah mazarlardan korusun :)

Kusura bakma kardesim mesajini yeni gordum.

Sanirim goz atip cikmistim...

Valla bende durumlar cok iyi suan...

Sabrimi korumak icin bildigim butun dualari okudum :asd:, sonrasinda konustuk tartistik, yanlis anlasilmalari vs ortadan kaldirdik. Kizda bana yanikmis...

Suan hersey cok iyi allah mazarlardan korusun :)

İyi iyi allah ayırmasın.Darısı bizim başımıza artık:)

Tartştık demişsşin neyi tartıştın daha bismillah

İyi iyi allah ayırmasın.Darısı bizim başımıza artık:)

Tartştık demişsşin neyi tartıştın daha bismillah

Valla tartisma birbirimizi daha iyi anlamak icin iyi oldu. Mesela ben cvp neklerken baskalarina yazinca sinir olmustum. Kiskanclikta yaptim tabi. Hatta iliskiyi kesmeyi de dusunmustuk ama anladik ki, biz kopamiyoruz.

Ama simdi kafam cok rahat. Anladimki, kiz musait olunca yaziyor zaten.

Hem sunu da dusunmemiz lazim: biz havamizdayiz yaziyoruz, ama kizlar robot degil, onlar da uygun vakti ve ortami bekliyor olabilirler.

Bu yuzden siz mesaji atin, sonra kafaniz rahat bir sekilde bekleyin. ilgileniyorsa kesin doner zaten. Siz keyfinize bakin. Cvp gelince de aradan 3-5 saat gecsin cvp yazmak icin ;) Hatta kiz cevap yazinca soyle bir gun yazmayin, eger o yinede yaziyorsa, bu is olacak gibidir ;)

zaten bir zaman sonra saatlerce araliksiz msjlasmaya baslarsiniz. :)

Valla tartisma birbirimizi daha iyi anlamak icin iyi oldu. Mesela ben cvp neklerken baskalarina yazinca sinir olmustum. Kiskanclikta yaptim tabi. Hatta iliskiyi kesmeyi de dusunmustuk ama anladik ki, biz kopamiyoruz.

Ama simdi kafam cok rahat. Anladimki, kiz musait olunca yaziyor zaten.

Hem sunu da dusunmemiz lazim: biz havamizdayiz yaziyoruz, ama kizlar robot degil, onlar da uygun vakti ve ortami bekliyor olabilirler.

Bu yuzden siz mesaji atin, sonra kafaniz rahat bir sekilde bekleyin. ilgileniyorsa kesin doner zaten. Siz keyfinize bakin. Cvp gelince de aradan 3-5 saat gecsin cvp yazmak icin ;) Hatta kiz cevap yazinca soyle bir gun yazmayin, eger o yinede yaziyorsa, bu is olacak gibidir ;)

zaten bir zaman sonra saatlerce araliksiz msjlasmaya baslarsiniz. :)

Aynen

Mesaj konusuna girmişken geçen bi kızla mesajlaşıyorum günün sonunda en son kız mesaj attı ben 2 gün sonra aynen diye mesaj attım onun 2 gün önce attığı mesaja, sinirlendi kızdı falan:asd:

Ben teklif kısmını geçiyim zaten diğer konular çıtır çerez benim için.Bu kızı harbi seviyorum be.Hayatımda konuşurken heyecanlandığım tek kız olma ünvanını taşıyo.Diğerlerinde hiç böyle olmamıştı.Hoşlandığım kıza direk söylerdim sıkıntı yapmadan ama bunda öyle olmadı.Ne planlar projeler geliştirdim ama olmadı.Artık doğru zamanı kolluyorum söyleyecem bi gün.

Senin mevzuya gelince kızla her problemi çözmeye kalkmayın.Yani arada sürekli bi poblem olması iyidir her zaman.Sorunsuz bi ilişki sorunludur esas.

Neyse ben yatıyorum saat 4 oldu keşke 2 saat erken gelseydin.:asd:Neyse yarın devam ederiz gökay:happynew:Hadi iyi geceler(uyumadan önce sevdiğin kızı düşünmek bile güzel:asd:)

Aynen

Mesaj konusuna girmişken geçen bi kızla mesajlaşıyorum günün sonunda en son kız mesaj attı ben 2 gün sonra aynen diye mesaj attım onun 2 gün önce attığı mesaja, sinirlendi kızdı falan:asd:

Ben teklif kısmını geçiyim zaten diğer konular çıtır çerez benim için.Bu kızı harbi seviyorum be.Hayatımda konuşurken heyecanlandığım tek kız olma ünvanını taşıyo.Diğerlerinde hiç böyle olmamıştı.Hoşlandığım kıza direk söylerdim sıkıntı yapmadan ama bunda öyle olmadı.Ne planlar projeler geliştirdim ama olmadı.Artık doğru zamanı kolluyorum söyleyecem bi gün.

Senin mevzuya gelince kızla her problemi çözmeye kalkmayın.Yani arada sürekli bi poblem olması iyidir her zaman.Sorunsuz bi ilişki sorunludur esas.

Neyse ben yatıyorum saat 4 oldu keşke 2 saat erken gelseydin.:asd:Neyse yarın devam ederiz gökay:happynew:Hadi iyi geceler(uyumadan önce sevdiğin kızı düşünmek bile güzel:asd:)

Tatli ruyalar kardesim yarin daha erken ve uzun sure burada olucam emin ol :D

Rakinin tadi aci geliyorsa raki içecek kadar acin yoktur.

- Dostoyevski”

Sendeki engel ne tam olarak?

7-8 senelik gecmis falan diyordun...

Yok lan o ben değilim

Engel mevzusuna gelince engel benim aslında tabuları yıkamıyorum geri adım atamıyorum olan da bana oluyo bu şeyi kırmam lazım ama ne zaman o belirsiz inşallah en kısa zamanda geçmeye çalışıcam kendim neden olduğum engelleri

Yok lan o ben değilim

Engel mevzusuna gelince engel benim aslında tabuları yıkamıyorum geri adım atamıyorum olan da bana oluyo bu şeyi kırmam lazım ama ne zaman o belirsiz inşallah en kısa zamanda geçmeye çalışıcam kendim neden olduğum engelleri

Nedir o yikamadigin tabu?

Nedir o yikamadigin tabu?

Ya bi mevzu oldu mevzu derken kavga falan değil bende tartıştım bunla,o günden beri eskisi gibi olamadık.Sonra kız iş koydu ama ben affetmemem gerektiğini düşündüm ve affedemedim anlıycan.Şimdi tek tük konuşuyoruz arada bide göz göze geliyoruz ama beni seviyomu sevmiyomu emin olmam lazım teklif etmem için.

Ya bi mevzu oldu mevzu derken kavga falan değil bende tartıştım bunla,o günden beri eskisi gibi olamadık.Sonra kız iş koydu ama ben affetmemem gerektiğini düşündüm ve affedemedim anlıycan.Şimdi tek tük konuşuyoruz arada bide göz göze geliyoruz ama beni seviyomu sevmiyomu emin olmam lazım teklif etmem için.

Kardesim randevu ayarla konus kizla... Belli bi gecmisiniz varmis zaten, sizin icin oturup acik ve net konusmak daha kolay olur... Gonulluyse belli eder zaten...

neyi bekliyosun anlamiyorum, ne bilim okuldan veya uniden sonra oturup konusabilirsiniz ve cafede vs.

Oturup kendi kendini yemekten iyidir :)

Geri
Üst Alt