GSC Aşk Doktoru

biri var.duygularımı acıkladım.dedim ya vazgec de ,ya da bekle..demiyo bıse.dedim bana yazık olur,bak ben dibi boylarım.vazgeç de dedim vazgec.yok demiyo.yanıd vermesi ıcın ugrasıom

Otur cevabı bekle

Sen üstüne düşeni yapmışsın

Hayır dese de en azından denedim dersin

O kadar da bağlanma ayrıca biri gider yenisi gelir

Bak kardes, kafayi kullan simdi.

Kiz seni begenmis de olabilir begenmemis de.

Begenmisse, pesinden daha cok kosmani istiyordur.

Begenmemisse, bir sekilde onun icin iyi bir insan oldugundan emin olmak istiyordur.

Cevap vermeye zorlama. Sadece gorusmeye devam et, kucuk surprizler yap, sevdigini degisik yollarla ifade et, deger verdigini ifade et.

Bunlari yaparken de (tecrubeyle sabittir) normal zamanda yapmayacagin seyleri yapma sakin, ilerde de bekliyorlar ayni seyleri cok basin agrir sonra :D

Bu sekilde maksimum bir ay icinde hedefine ulasirsin. :)
1,5 ay oldu...şiirler yazıorum..cok ınadcı cokk

Yok yahu konusuyorduk ama yuzyuze gorusmek icin 1.5 sene bekledim. 1.5 sene cevap beklenir mi manyak misiniz :D

Kalbi temiz dediğimiz sergene bak be.

Cevap: GSC Aşk Doktoru

bigün tekirdağ yeniçiftlikte ki yazlıktayız .:D orda bir kıza vuruldum .adı yeşim,bunun orda sevgilisi var .çocukta boylu poslu bide fenerliydi gıcık:D neyse ben gitar çalıp şarkı söylerdim .kızda beni beğenirdi.aramız iyiydi sahilde hep ortam yapardık.bigün bunun sevgilisi içkiyi fazla kaçırdı .resmen sı..ı üzerime saldırdı.olur olmaz laflar söyledi,bende bi tane çaktım :D.kızda bana onun kafası iyi neden alttan almadın dedi :sad007:bende yeşime onu alttan alsam üste çıkar dedim :D bu sarhoş kazmada aslında sen hep yeşimi altına almak istedin üstte olmak isteyen sensin dedi :akansular::lol::lol: yeşimde buna bi tane çaktı:lol: sonra ayrıldılar .

Cevap: GSC Aşk Doktoru

ertesi gün kız benle konuşmaya geldi.onla bi daha muhattap olma dedi.bende tamam dedim. sonra yeşimle baya zaman geçirdik.yakınlaştık.bigün sahilde gözlerine bakarak şarkı söyledim.herkes kendinden geçiyodu.tam kızıın dudağına yapışıyodumki o kazma geldi elinde sopalar:lol::lol:bizde bisikletler vardı deniz yolundan gideriz diye düşündük.kaçmaya başladık. bunlar yeşimin bisikleti düşürdü. bende haliyle bıraktım pisikleti:D benide tuttular.bana yeşimin yanına yaklaşmamamı yeşimede yeniden birlikte olcaksın benle dedi.:sad007:ertesi gün bu bebeyi sıkıştırdım:D .3 arkadaş aldık elimize bi etek bunun elini kolunu bağladık .ya böyle insan içine çıkarsın .ya da yeşimi bırakırsın dedim:lol::lol:bıraktı .sonra yeşimle çıktık:D

Geri
Üst Alt