GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Umut gool gol gol

Umut gool gol gol

Vur Umut abiieee

VURACAAM

Benden alacaginiz destek anca bu olur bre dostlar, fena gaza getirir ama soyliyim. :o

geçmiş olsun hayri hoça 1 gün myc bitmiş :asd:

Ben şimdi 2 ay önce kadar bu kıza aşıktım.:D Bu kız bizim okuldandı ama hiç görüşmedik ama birbirimizi gördük tanıyoruz,konuşmadık.:D Msn'den 20-25 gün konuştuktan sonra görüşelim mi dedim hayır dedi.:D Ondan 2-3 hafta sonra tekrar sordum yine hayır dedi.:D Şimdi sevgilisi var sanırım aşık ona.:D Sevgilisinden ayrıldıktan sonra tekrar denicem şansımı.:D:o

Ben şimdi 2 ay önce kadar bu kıza aşıktım.:D Bu kız bizim okuldandı ama hiç görüşmedik ama birbirimizi gördük tanıyoruz,konuşmadık.:D Msn'den 20-25 gün konuştuktan sonra görüşelim mi dedim hayır dedi.:D Ondan 2-3 hafta sonra tekrar sordum yine hayır dedi.:D Şimdi sevgilisi var sanırım aşık ona.:D Sevgilisinden ayrıldıktan sonra tekrar denicem şansımı.:D:o

Tamam dene de benim yapacağım şey ne? :D

Tamam dene de benim yapacağım şey ne? :D

Okan herkese yardım etmeye çalışıyorsun çok güzelde...

Şimdi ben bir hastayım sende doktorsun diyelim...

Ben sana sorucağım tecrubelerin neler şu ana kadar neler yaptın ? Ne başarıların var ? tecruben nedir ?

Benim bildiğim sen liseye yeni başladın ?

Benim bildiğim birşey daha da var ortaokulda çok sevgilin olmaz yada olur gibi gelir ama o sevgili değildir çoçukluk aşkı derler bizim orada :D

Evet şimdi bu soruların cevaplarını alırsam senden yardım isteyeceğim Doktor bey :D:ciftetelli:

Okan herkese yardım etmeye çalışıyorsun çok güzelde...

Şimdi ben bir hastayım sende doktorsun diyelim...

Ben sana sorucağım tecrubelerin neler şu ana kadar neler yaptın ? Ne başarıların var ? tecruben nedir ?

Benim bildiğim sen liseye yeni başladın ?

Benim bildiğim birşey daha da var ortaokulda çok sevgilin olmaz yada olur gibi gelir ama o sevgili değildir çoçukluk aşkı derler bizim orada :D

Evet şimdi bu soruların cevaplarını alırsam senden yardım isteyeceğim Doktor bey :D:ciftetelli:

Pratiğim pek iyi olmasa da bilgilerim iyidir beyfendi..
s9.gif
:ciftetelli:

aşk doktorunun özelliği iyi konuşur,ama kendisi aşık olunca s.çar :asd:

Geri
Üst Alt