GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Ona aşmışlık yada deli cesareti denmez ona Abazanlık denir de neyse :D

Ya geçen çok güzel bi kız vardı o gididu böyle bende arkasından gittim iste sonra döndü göz göze geldik ama kız çok güzeldi ne var der gibi baktı napcamı bilemedim öpücük attım kıza :D:D:D hayvan dedi kız :D

Sensin lan abaza yaptığına bak :D

Oğlum ama sonrasını anlatmadım dikkatini çekerim ^^ Benimki yamaha çıkmadı şuan arkadaşım :D

Berk iyisin hoşsun, severimde seni de. Bir de şu kendini beğenmişlik huyundan vazgeçsen tadına doyum olmuycak be ortak...

Not: Yanlış anlama; Dost Acı Söyler;)

Nerde sorunun varki ? Konuşurken felanmı olmuyo ? Yada konuşmaya kadar mı gelemiyosun ?

Bak sana kısaca özetleyim sen yorum yap.3 sene önce bir kızı gerçekten sevdim tam iletişimi ilerletme gücünü kendimde bulurken yaz tatili için bulunduğum yerden geri döndüm Eskişehir'e.Aynı sene içerisinde yine oraya gittim ama bu olaydan dolayı bunalıma girince 3 senedir sıkıntıdayım.

Hmm dicem ama sanki hep başıma geliyomuş gibi bi tavır olcak ondan hiç bişe demiyorum ama bence hayatında olan bazı şeyleri unutmaya çalış..Eğer unutamıyosan üstüne git..Benim felsefem bu...

Bak sana kısaca özetleyim sen yorum yap.3 sene önce bir kızı gerçekten sevdim tam iletişimi ilerletme gücünü kendimde bulurken yaz tatili için bulunduğum yerden geri döndüm Eskişehir'e.Aynı sene içerisinde yine oraya gittim ama bu olaydan dolayı bunalıma girince 3 senedir sıkıntıdayım.

Allah'ın belası bir kız yüzünden lisede 4 senem gitmişti. Çok iyi anlıyorum seni....

Hmm dicem ama sanki hep başıma geliyomuş gibi bi tavır olcak ondan hiç bişe demiyorum ama bence hayatında olan bazı şeyleri unutmaya çalış..Eğer unutamıyosan üstüne git..Benim felsefem bu...

Abi hayatımda GS Aşkı hariç tabiki,karşı cins olarak birtek duygu yaşadım şu ana kadar,o da çok yıprattı beni.

Haklısın tabi şimdi ne desem boş ki bu diceklerimi sana onlarca kez söylemişlerdir...Önüne bakmaya devam etmen tavsiyemdir..

Oglum ben senin yerinde olsam evimden çıkamazdım ya neyse..Artık anlattıkların dogruysa senin bu yaptığın kendini bilmezlikten başka bişey değil ya neyse..

Oglum ben senin yerinde olsam evimden çıkamazdım ya neyse..Artık anlattıkların dogruysa senin bu yaptığın kendini bilmezlikten başka bişey değil ya neyse..

Hayata bi kez geliyoruz kanka her duyguyu yaşamakta fayda var. Hemde unutmaki kızlar olmasa erkekler , erkekler olmasa kızlar yaşayamazmıs :D

Tahminen sizinkiler in çoğu sizden kopup gitmiştir.Ben her yaz görüyorum bu kızı.Gerçekten çok zor bir olay.

Tahminen sizinkiler in çoğu sizden kopup gitmiştir.Ben her yaz görüyorum bu kızı.Gerçekten çok zor bir olay.

Benim Aylin diye bir çıktığım vardı yaklasık 8 ay çıktım onunla. Abi kız yan apartmanda her Allah'ın günü görüyorum. Annesi ile annem arkadaş bide misafirliğe geliyorlar Aman Allahım. Ulan ağlayasım geliyo bıktırdılar kızdan beni.

Geri
Üst Alt