GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Sende heralde Berk 2 sin ^^

Dostum kimse olmam kimsenın 2.si falan olmam.Alakası yok

Sadece öyle bi yorum yapınca yazmak istedim.

Dünya'da ondan daha iyiler benden daha iyiler iyilerden daha iyiler herzaman vardır.Sadece bunu görmek bilmek gerekir ;).Kör gibi ben ben ben asla olmaz bu hayatta ;).

Dünya'da ondan daha iyiler benden daha iyiler iyilerden daha iyiler herzaman vardır.Sadece bunu görmek bilmek gerekir ;).Kör gibi ben ben ben asla olmaz bu hayatta ;).

Ben tekim!:D En azından bu forumda :D

zaten göz kırpmandan belli :D Evet evet sende berk gibisin 2 si olmayabilirsin ama aynı kafadansın..

Berk lan pcde otura otura kaba etin kalınlaşmış ^^

Ben tekim!:D En azından bu forumda :D

Vay be ;).Ayakta alkıslıyorum senı :).Dünya,Türkiye,Yaşadıgın Şehir,bu forum asla tek değilsin;).Senden daha saglam ve iyilerle karsılasında komplekse girince görceksin tek olmadıgını;).

Hadi herkese iyi geceler.

Edit:Özgün çogu insan forumda göz kırpması kullanır.Sende gülücük kullandın Mustafa diye birine benziyosun ;).

zaten göz kırpmandan belli :D Evet evet sende berk gibisin 2 si olmayabilirsin ama aynı kafadansın..

Berk lan pcde otura otura kaba etin kalınlaşmış ^^

Şşşş... Yavaş..... O hep kalındı.... Hemde benim kafamdan değil. Sadece biraz daha tecrübeli :o

Vay be ;).Ayakta alkıslıyorum senı :).Dünya,Türkiye,Yaşadıgın Şehir,bu forum asla tek değilsin;).Senden daha saglam ve iyilerle karsılasında komplekse girince görceksin tek olmadıgını;).

Bulunduğun yer : Peynir kutusu.

Sen Ayakta alkışlıyosun :D

Ben inanıyorum tek olduğuma ayrıca. :D

Valla artik profilindeki resmin sen olduguna bile inanmiyorum , biri çikip dese berk 2 yasinda inanirim :D:o

Edit:Özgün çogu insan forumda göz kırpması kullanır.Sende gülücük kullandın Mustafa diye birine benziyosun ;).

Ben anlarım sen dert etme ^^

Bulunduğun yer : Peynir kutusu.

Sen Ayakta alkışlıyosun :D

Ben inanıyorum tek olduğuma ayrıca. :D

Zaten '' Bulundugu Yer:Peynir Kutusu'' buna takılmandan bile nasıl biri oldugunu anlıyabiliyorum senın ben ;).Çünkü bu hayatta senın gibilerden cok var Berk dostum.

Hadi bu sefer iyi geceler herkese .

Edit :özgün dostum bu müneccimliği ilerde kullanmalısın ;).

Zaten '' Bulundugu Yer:Peynir Kutusu'' buna takılmandan bile nasıl biri oldugunu anlıyabiliyorum senın ben ;).Çünkü bu hayatta senın gibilerden cok var Berk dostum.

Hadi bu sefer iyi geceler herkese .

Ohooo... Cafe forumunda bu kadar resmilik :D Vahy anasını sayın seyirciler :D

Geri
Üst Alt