GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

2 dk önce pazar maça götür beni dedi ya:D

2 dk önce pazar maça götür beni dedi ya:D

Git üstüne baskı kur. Topu çal sonra çalım at en sonunda kaleyi gör vur ve goooll :D Artık evlisiniz sonra hemen avrupa maçlarına hazırlık yap bir kaç yabancı ile çık sahaya. Orta sahaya dikkat et ama eğer topu oralarda kaptırırsan anında senin istifanı isteyebilirler. Her mneyse bir çalım daha attın bir de gol attın . Artık senin jübile yapma vaktin geldi...

Bak kızlarda böyle.. :heart:gol atarsın:heart: Sonra topu kaptırınca jubile yaptırırlar.. :cool:

Git üstüne baskı kur. Topu çal sonra çalım at en sonunda kaleyi gör vur ve goooll :D Artık evlisiniz sonra hemen avrupa maçlarına hazırlık yap bir kaç yabancı ile çık sahaya. Orta sahaya dikkat et ama eğer topu oralarda kaptırırsan anında senin istifanı isteyebilirler. Her mneyse bir çalım daha attın bir de gol attın . Artık senin jübile yapma vaktin geldi...

Bak kızlarda böyle.. :heart:gol atarsın:heart: Sonra topu kaptırınca jubile yaptırırlar.. :cool:

ahahah eyvallah sağolasın :2_thumbs_up_-_anima

Benimki bize gel dedi :o sence hangimiz havalarda olmamız lazım dostum ? :o o havalara uçuyorsa ben ney yapmam lazım :o

Zor bir soru sordun be!Bence maçta olmak daha güzel.Senin iş daha riskli çünkü senin kız arkadaşının ailesi huy kaparsa problem olur.

Bu kızların çok kolay satanı da var dikkat etmek lazım.hani erkeklerin adı çıkmış.kızlar daha çok aldatıyo.sevgilisiyle el ele tutuşup yol alırken başka erkeğin gözünün içine bakan kızlar pffffff

Yapılan yorumlar güzelde. Kız neyimi deniyicek aga :D Eve çağırıyosa zaten var bu işte bi yamaha motorluk :D

aman renkdaş.o işler sakat.her eve çağırana gitseydik şimdi baba olmuştuk:D

Ben gidiyorum valla baba felan olmadım :D

Zaten aşksız bir günüm geçmiyor :heart: mutlaka buluyorum baska birini :rolleyes: genelde motorun markası Honda CBR serisinden oluyor :rolleyes::cool: Ama bu yamaha! :D

Geri
Üst Alt