GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Üzdüm onu üzdüm :( Ah ulann

Mode on

milanoda yazlıktaydım bizim hüsnünün arkadası vardı ismail, ismail bir kız görmüş bana anlatlı şöyle güzel böyle güzel:lol::lol:tabi bende çok merak ettim:Dertesi gün ismailin kızı gördüğü yere gittik neyse saat 5 gibi kızı gördük :D:D tabi ben görür görmez vuruldum kız italyan bu arada hemen gitarıma sarıldım.:D ismail ne yapıyon olm dedi:lol::lol:kızın önüne atlayıp akdeniz akşamlarını söylemeye başladım inanırmısın kız türkçe biliyormus bir duygulandı:D:Dbende fırsat bilip kıza sarıldım :D2 yıldır cıkıyoruz:lol::lol:

Mode off.

:rolleyes:

Hahahahaha Sergene bak yaa :D :D sallamakta çığır açtı :omg: kızın önüne atlayıp akdeniz akşamlarını söylemiş hahahaha :D:D:D :asd::asd::lol::lol:

Sergen, müthiş aşk hikayenle ilgili Milano'dan bu gece yayına bağlanmanı bekliyoruz.

Edit : Unuttum yahu ceza aldığını. E Ankara'yı da dönünce anlatırsın artık.

O nasıl bir tabir lan :D

Bakarsın birine aşık olmuş, iki saniye sonra onu tanımaz olup başka birine vurulmuş. Kullandığım tabirde bir sorun yok Namık :D

Üzdüm onu üzdüm :( Ah ulann

milanoda yazlıktaydım bizim hüsnünün arkadası vardı ismail, ismail bir kız görmüş bana anlatlı şöyle güzel böyle güzel:lol::lol:tabi bende çok merak ettim:Dertesi gün ismailin kızı gördüğü yere gittik neyse saat 5 gibi kızı gördük :D:D tabi ben görür görmez vuruldum kız italyan bu arada hemen gitarıma sarıldım.:D ismail ne yapıyon olm dedi:lol::lol:kızın önüne atlayıp akdeniz akşamlarını söylemeye başladım inanırmısın kız türkçe biliyormus bir duygulandı:D:Dbende fırsat bilip kıza sarıldım :D2 yıldır cıkıyoruz:lol::lol:

:haha::haha::haha::haha:

Yaser Aydın Nickli Üyeden Alıntı

Üzdüm onu üzdüm Ah ulann

Mode on

milanoda yazlıktaydım bizim hüsnünün arkadası vardı ismail, ismail bir kız görmüş bana anlatlı şöyle güzel böyle güzeltabi bende çok merak ettimertesi gün ismailin kızı gördüğü yere gittik neyse saat 5 gibi kızı gördük tabi ben görür görmez vuruldum kız italyan bu arada hemen gitarıma sarıldım. ismail ne yapıyon olm dedikızın önüne atlayıp akdeniz akşamlarını söylemeye başladım inanırmısın kız türkçe biliyormus bir duygulandıbende fırsat bilip kıza sarıldım 2 yıldır cıkıyoruz

Mode off.

Şaka mı la bu...:D

Yaser Aydın Nickli Üyeden Alıntı

Üzdüm onu üzdüm Ah ulann

Mode on

milanoda yazlıktaydım bizim hüsnünün arkadası vardı ismail, ismail bir kız görmüş bana anlatlı şöyle güzel böyle güzeltabi bende çok merak ettimertesi gün ismailin kızı gördüğü yere gittik neyse saat 5 gibi kızı gördük tabi ben görür görmez vuruldum kız italyan bu arada hemen gitarıma sarıldım. ismail ne yapıyon olm dedikızın önüne atlayıp akdeniz akşamlarını söylemeye başladım inanırmısın kız türkçe biliyormus bir duygulandıbende fırsat bilip kıza sarıldım 2 yıldır cıkıyoruz

Mode off.

:asd: Sergen'in yokluğunu aratmıyorsunuz. :D

Abi italyan diyor,akdeniz akşamları diyor,önüne atladım diyor yaa :D:asd::asd:

SERGEN ZEREN

bigün tekirdağ yeniçiftlikte ki yazlıktayız . orda bir kıza vuruldum .adı yeşim,bunun orda sevgilisi var .çocukta boylu poslu bide fenerliydi gıcık neyse ben gitar çalıp şarkı söylerdim .kızda beni beğenirdi.aramız iyiydi sahilde hep ortam yapardık.bigün bunun sevgilisi içkiyi fazla kaçırdı .resmen sı..ı üzerime saldırdı.olur olmaz laflar söyledi,bende bi tane çaktım .kızda bana onun kafası iyi neden alttan almadın dedi bende yeşime onu alttan alsam üste çıkar dedim bu sarhoş kazmada aslında sen hep yeşimi altına almak istedin üstte olmak isteyen sensin dedi yeşimde buna bi tane çaktı sonra ayrıldılar .

:asd::asd::asd:

Elemanı bağlamışlar etek giydirmekle tehdit etmişler, adam çete beyler.

Geri
Üst Alt