GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Ilgi gosterdigi an kanim kayniyor yahu... :D Oyle 16-18 yastaki durum da degil. Resmen kimi sevecegime karar veremiyorum.

Mode on

yeni taşındıgımız villada yan komsunun kızı var:D adı ayselmiş:lol: odalarımız karsılıklı bir süredir bakısıyorduk:D bana baktıgını bildiğim için gitarla duygusal parçalar söylüyordum hep:lol::lol:sonra kıza açılmaya karar verdim:lol:akşam ailesi bize geldi:Dtabi kendide gelmişti:Dbiraz gezekmi kız dedim kabul etti:D kıza senden hoşlanıyorum benimle çıkarmısın dedim, kız benim sevgilim var dedi:( kıza o zaman nie bakıyon 1 aydır lan dedim:lol: kız pişman oldu sevgilisini bıraktı son bir aydır flört ediyoruz:lol::lol:

Mod off.

Onun yüzünden mi bıraktı sevgilisini yoksa?O da kötü ama eğer öyleyse.

ertesi gün kız benle konuşmaya geldi.onla bi daha muhattap olma dedi.bende tamam dedim. sonra yeşimle baya zaman geçirdik.yakınlaştık.bigün sahilde gözlerine bakarak şarkı söyledim.herkes kendinden geçiyodu.tam kızıın dudağına yapışıyodumki o kazma geldi elinde sopalar:lol::lol:bizde bisikletler vardı deniz yolundan gideriz diye düşündük.kaçmaya başladık. bunlar yeşimin bisikleti düşürdü. bende haliyle bıraktım pisikleti:D benide tuttular.bana yeşimin yanına yaklaşmamamı yeşimede yeniden birlikte olcaksın benle dedi.:sad007:ertesi gün bu bebeyi sıkıştırdım:D .3 arkadaş aldık elimize bi etek bunun elini kolunu bağladık .ya böyle insan içine çıkarsın .ya da yeşimi bırakırsın dedim:lol::lol:bıraktı .sonra yeşimle çıktık:D

Arkada kalmasın. :asd:

O bizi görüyor ve izliyor bir yerlerden. Buna eminim.

Bugünde cezalı. :sad007:

Sergen. Sevgil kelebeği, gazmen, Allah iniş takımlarına zeval vermesin.

bir öğretmen çok güzel bana hep yakın davrandı bide inanılmazdı yani tam bi kadındı çok etkilendim ondan sonra banada bazı hisler duyabilceğini düşündüm .çünkü davranışları öyleydi .ben ona hislerimi açıkladığımda bana sen çocuksun dedi.sonra koluma bir kız taktım .gitti ağladı ..........yarım kalmıştı .

Asıl bomba buymuş geride kalmış yahu :D:D:D:D :asd::asd:

Bu geldi aklıma.

1699.jpg

Sergensiz buraların hiç tadı yok. :sad007: Ondan uzakta hep birşeyler eksik :(

Uuuu beybi. Bi hareketlenme oldu :P

Geri
Üst Alt