GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

ertesi gün kız benle konuşmaya geldi.onla bi daha muhattap olma dedi.bende tamam dedim. sonra yeşimle baya zaman geçirdik.yakınlaştık.bigün sahilde gözlerine bakarak şarkı söyledim.herkes kendinden geçiyodu.tam kızıın dudağına yapışıyodumki o kazma geldi elinde sopalar:lol::lol:bizde bisikletler vardı deniz yolundan gideriz diye düşündük.kaçmaya başladık. bunlar yeşimin bisikleti düşürdü. bende haliyle bıraktım pisikleti:D benide tuttular.bana yeşimin yanına yaklaşmamamı yeşimede yeniden birlikte olcaksın benle dedi.:sad007:ertesi gün bu bebeyi sıkıştırdım:D .3 arkadaş aldık elimize bi etek bunun elini kolunu bağladık .ya böyle insan içine çıkarsın .ya da yeşimi bırakırsın dedim:lol::lol:bıraktı .sonra yeşimle çıktık:D

Üşüyoruz Reis Nerdesin :sad007:

bigün tekirdağ yeniçiftlikte ki yazlıktayız .:D orda bir kıza vuruldum .adı yeşim,bunun orda sevgilisi var .çocukta boylu poslu bide fenerliydi gıcık:D neyse ben gitar çalıp şarkı söylerdim .kızda beni beğenirdi.aramız iyiydi sahilde hep ortam yapardık.bigün bunun sevgilisi içkiyi fazla kaçırdı .resmen sı..ı üzerime saldırdı.olur olmaz laflar söyledi,bende bi tane çaktım :D.kızda bana onun kafası iyi neden alttan almadın dedi :sad007:bende yeşime onu alttan alsam üste çıkar dedim :D bu sarhoş kazmada aslında sen hep yeşimi altına almak istedin üstte olmak isteyen sensin dedi :akansular::lol::lol: yeşimde buna bi tane çaktı:lol: sonra ayrıldılar .

Sergen'siz burası bir hiç. :sad007:

Beyler bi hıyarlık edip kıza 'ben senle konuşurken de başkasını seviyodum' dedim kız da bir sürü sitem etti, sana çok güveniyodum beni hayal kırıklığına uğrattn, aldattın felan dedi.

Aslında ben kıza sinirden öyle dedim yani öyle bi kız felan yok nasıl affettircem beyler lütfen yardım edin. :(

Beyler bi hıyarlık edip kıza 'ben senle konuşurken de başkasını seviyodum' dedim kız da bir sürü sitem etti, sana çok güveniyodum beni hayal kırıklığına uğrattn, aldattın felan dedi.

Aslında ben kıza sinirden öyle dedim yani öyle bi kız felan yok nasıl affettircem beyler lütfen yardım edin. :(

Durumunun kendisini anlat kardes, bize nasil yaziyorsan kiza da oyle demen gerekiyor.

SERGEN ZEREN Nickli Üyeden Alıntı

bigün tekirdağ yeniçiftlikte ki yazlıktayız . orda bir kıza vuruldum .adı yeşim,bunun orda sevgilisi var .çocukta boylu poslu bide fenerliydi gıcık neyse ben gitar çalıp şarkı söylerdim .kızda beni beğenirdi.aramız iyiydi sahilde hep ortam yapardık.bigün bunun sevgilisi içkiyi fazla kaçırdı .resmen sı..ı üzerime saldırdı.olur olmaz laflar söyledi,bende bi tane çaktım .kızda bana onun kafası iyi neden alttan almadın dedi bende yeşime onu alttan alsam üste çıkar dedim bu sarhoş kazmada aslında sen hep yeşimi altına almak istedin üstte olmak isteyen sensin dedi yeşimde buna bi tane çaktı sonra ayrıldılar .

Sergen bu kadar ceza almaya değer miydi, sensiz olmuyor bu forum. :sad007:

Teknik direktörün derdine düştük, Sergen'i unuttuk :D

Ah ah şimdi Sergen olsaydı, bu kadar gergin olmazdık. :asd:

Özlüyoruz Reis:sad007:

Konu başlıgı Sergen Zeren GSC aŞk doktoru olmalı bence:asd:

[QUOTESergen Zeren] bir öğretmen çok güzel bana hep yakın davrandı bide inanılmazdı yani tam bi kadındı çok etkilendim ondan sonra banada bazı hisler duyabilceğini düşündüm .çünkü davranışları öyleydi .ben ona hislerimi açıkladığımda bana sen çocuksun dedi.sonra koluma bir kız taktım .gitti ağladı ..........yarım kalmıştı .

Üşüyoruz Reis nerdesin :sad007:

ben ona hislerimi açıkladığımda bana sen çocuksun dedi.sonra koluma bir kız taktım .gitti ağladı

Ah Sergen Ah. :D

Beyler bırakın Sergen'i benle ilgilenin :)

Umarım öyle olur reyisler.

bir öğretmen çok güzel bana hep yakın davrandı bide inanılmazdı yani tam bi kadındı çok etkilendim ondan sonra banada bazı hisler duyabilceğini düşündüm .çünkü davranışları öyleydi .ben ona hislerimi açıkladığımda bana sen çocuksun dedi.sonra koluma bir kız taktım .gitti ağladı ..........yarım kalmıştı .

Zuhahahahahha :lol: :lol:

Akdeniz akşamları bir başka oluyor..:asd:

bide hapse girmiş puahhahahaha:D:D,anlatsana sergen:asd:

Koşun beyler Sergen gelmiş:D:D Hoşgeldin Sergen reis..

Geri
Üst Alt