- 5 Eylül 2014
- 87.322
- 74.110
- 4.513
sana her şeyi öğrettim
insan olmayı öğretemedim bu da bana dert olacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya hadiAşk bir yalan
Adem ile Havva dan kalan
o aşk değililkin aydına galiba aşık oldum
sana her şeyi öğrettim
insan olmayı öğretemedim bu da bana dert olacak
çok hoş hatun son resmini gördün mü hayallere daldımo aşk değil
azgınlık
ilkel duyguların
Dostum ekstra birşeyi yok valla. Gayet hoş güzel bir durumdu karşılıklı aşk denilebilecek. Durum ciddilesince kızın ailesi istemedi doğuluyum diye. Ben de kıza bozuldum ailesinin sözünden çıkmıyor diye sonra bitti@Sami Karakoç ban yedigi sürecte başından gecenleri anlatmak istiyor musun dostum
destek vermek icin forum olarak toplanalım
izmirlimiydi dostumDostum ekstra birşeyi yok valla. Gayet hoş güzel bir durumdu karşılıklı aşk denilebilecek. Durum ciddilesince kızın ailesi istemedi doğuluyum diye. Ben de kıza bozuldum ailesinin sözünden çıkmıyor diye sonra bitti
Yokizmirlimiydi dostum
Dostum ekstra birşeyi yok valla. Gayet hoş güzel bir durumdu karşılıklı aşk denilebilecek. Durum ciddilesince kızın ailesi istemedi doğuluyum diye. Ben de kıza bozuldum ailesinin sözünden çıkmıyor diye sonra bitti
Olm güldürmeyin lan
Birbirimize bu kadar benzemeyelim be kardeşimDostum ekstra birşeyi yok valla. Gayet hoş güzel bir durumdu karşılıklı aşk denilebilecek. Durum ciddilesince kızın ailesi istemedi doğuluyum diye. Ben de kıza bozuldum ailesinin sözünden çıkmıyor diye sonra bitti
Biz buradan devamBirbirimize bu kadar benzemeyelim be kardeşim![]()