GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Emrah Oktay'dan KAP Duyurusu

Marmara Üniversite'sinden Tuğçe C. ile görüşmelere başlanmıştır..

Bende buraya bir şeyler yazmak istiyorum ama o kadar sorunsuz bir ilişkim var ki. :p

sarhos olarak eski kiz arkadasini aramak ise yaramis galiba

kiz meraklanmis beni sormus :D

Belkide dilinden bu şarkı düşmez

Dilin söylesede gönlün hissetmez

Bilsen bile benim için farketmez

Bir tek dileğim var mutlu ol yeter.

Bunu sana yazdığımı bilmezsin

Bir yabancı şarkı gibi dinlersin

Benim için önce tanrı sonra sensin

Bir tek dileğim var mutlu yeter.

Kimse dolduramaz inan yerini

Bu şarkıda aşkımızın yemini

Hiç düşünme mecnun muyum deli mi

Bu şarkımda aşkımı anlattım sana

Duymazsan sevgilim üzülmem buna

Alıştım yıllardır ben yokluğuna

Bende buraya bir şeyler yazmak istiyorum ama o kadar sorunsuz bir ilişkim var ki. :p

Aynen :ka05:

Nasıl geçeceğini söyleyeceğim de ayıp şimdi.

kermit%20fap.gif

EDIT: ceza yeme ihtimalim varmi acaba....

beyler kız mevzusu abiler kardeşler içimi size dökiyim akıl verin nolur :/

bu akşam durdu durdu bişi söylicem dedi sonra

mesaj bu;

ben ablamın arkadasna asık oldm galba . aslnda bu mümkn dgl bn asık fln olmuş olamam ona ama öyle gbi gelyo %99 hemen gecicek ama smdlik durm bu . ha bi de 7 yaş büyk bendn. aslnda küçükken aşıktm bn ona. ama gecici bişey biliyorum. söylemek istdm çnku ben salagm. salaklgmı gör istdm.

cevap vermedim

2.mesaj;

kzdn dmi. km olsa kızar. ama geçici bilyorm hem 7 yaş vr. sana karsı dogal olamazdm o yüzdn soyldm

bende bu kızı seviyordum işte oda onu sevdiğimi çok iyi biliyor ve rahatlığı bu yüzden sanırım :(

napıyım şimdi sevdiğime pişman olucam yemin ederim kafam çok karışık sanırım 1 yıllık ilişkimin sonuna geldim

birgün bir çılgınlık edip seni sevdiğimi söylesem

alay edip gülermisin yoksa sende severmisin

konuşmadan gözlerinle beni sevdiğini söylesen

yüreğime gözlerini ölene dek mühürlesen

:)

kötü olmuş usta geçmiş lsun çok sinir bozucu bir durum . bu kızların ne halt yediginide anlaymazsın belkide seni deniyodur falan filan ama bagrına taş bascaksın . cool sogkknlı manalı ama öyle çemkirmeden kısa net şeyler diyip zamana bırakcaksın . kafanı türlü türlü şeylerle dagıtman gerekcek ve hayatta yalnız olmadıgını hisetmen gerek. ailenle arkdaşlarnla bol bol zaman geçirirsin. çünkü dedigi çok agır ve gurur kırıcı birşey..

mesaj bu;

ben ablamın arkadasna asık oldm galba . aslnda bu mümkn dgl bn asık fln olmuş olamam ona ama öyle gbi gelyo %99 hemen gecicek ama smdlik durm bu . ha bi de 7 yaş büyk bendn. aslnda küçükken aşıktm bn ona. ama gecici bişey biliyorum. söylemek istdm çnku ben salagm. salaklgmı gör istdm.

cevap vermedim

2.mesaj;

kzdn dmi. km olsa kızar. ama geçici bilyorm hem 7 yaş vr. sana karsı dogal olamazdm o yüzdn soyldm

bende bu kızı seviyordum işte oda onu sevdiğimi çok iyi biliyor ve rahatlığı bu yüzden sanırım :(

napıyım şimdi sevdiğime pişman olucam yemin ederim kafam çok karışık sanırım 1 yıllık ilişkimin sonuna geldim
bugun evet dersen ,yarin bu kiz seni aldatir

mesaj bu;

cevap vermedim

2.mesaj;

Doğukan birşey soracağım, sen kaç yaşındasın, arkadaşın kaç yaşında?

Geri
Üst Alt