GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Mümkünse kızlara aşık olmayın.Çalışın para kazanın yiyin için.Hayat böyle daha güzel geçiyor.Deneyin bi.Dert yok tasa yok dırdır yok.

kötü olmuş usta geçmiş lsun çok sinir bozucu bir durum . bu kızların ne halt yediginide anlaymazsın belkide seni deniyodur falan filan ama bagrına taş bascaksın . cool sogkknlı manalı ama öyle çemkirmeden kısa net şeyler diyip zamana bırakcaksın . kafanı türlü türlü şeylerle dagıtman gerekcek ve hayatta yalnız olmadıgını hisetmen gerek. ailenle arkdaşlarnla bol bol zaman geçirirsin. çünkü dedigi çok agır ve gurur kırıcı birşey..

en iyisi zamana brakmak sanırım bi süre kafanı dinle ben olmadan sonra bi karar vermi diyim napıyım hiç bilmiyorum

bugun evet dersen ,yarin bu kiz seni aldatir

haklısın abi :/

Mümkünse kızlara aşık olmayın.Çalışın para kazanın yiyin için.Hayat böyle daha güzel geçiyor.Deneyin bi.Dert yok tasa yok dırdır yok.

aynen...kafama göre takiliyorum.

ne o öyle ya...bütün gün telefon konus, mesaj cek...aramazsan vay neden aramadin, mesaj cekmeyince vay neden mesaj yazmadin...

simdi öyle rahat öyle hafifim ki, anlatamam :D

hem kiz arkadasi olunca cok maliyetli oluyor...hic para falan biriktiremiyordum...:asd:

kadınlar ömrü kısaltır beyler aldanmayın bunlara...

şaka şaka, birisi kendine aşık etti mi görürüm ben sizi :)

beyler kız mevzusu abiler kardeşler içimi size dökiyim akıl verin nolur :/

bu akşam durdu durdu bişi söylicem dedi sonra

mesaj bu;

ben ablamın arkadasna asık oldm galba . aslnda bu mümkn dgl bn asık fln olmuş olamam ona ama öyle gbi gelyo %99 hemen gecicek ama smdlik durm bu . ha bi de 7 yaş büyk bendn. aslnda küçükken aşıktm bn ona. ama gecici bişey biliyorum. söylemek istdm çnku ben salagm. salaklgmı gör istdm.

cevap vermedim

2.mesaj;

kzdn dmi. km olsa kızar. ama geçici bilyorm hem 7 yaş vr. sana karsı dogal olamazdm o yüzdn soyldm

bende bu kızı seviyordum işte oda onu sevdiğimi çok iyi biliyor ve rahatlığı bu yüzden sanırım :(

napıyım şimdi sevdiğime pişman olucam yemin ederim kafam çok karışık sanırım 1 yıllık ilişkimin sonuna geldim

beynimden vurulmuşa döndüm kardeş...

en iyisi zamana brakmak sanırım bi süre kafanı dinle ben olmadan sonra bi karar vermi diyim napıyım hiç bilmiyorum

:/

yok bence karar ver falan deme yani onuda hak etmiyo sen takma umursama salla gitsin.

ya abi zaten bu kız boyleyse senin hayatının kızı falan degidir kusura bakmada unut bence ..

bende transfer nöbetinde f5 yapıp duruyorum mesaj gelecek diye :D millet buraya gelmiş.

Neyse geçmiş olsun renktaş.

kardeşim açıkçası aradaki yaş farkı fazla ama önemli olan düşüncelerdir yinede. bana kalırsa şu anda hiç bir cevap verme ona karşı normal hiç bişey olmamış gibi davran hareketlerini izle daha sonra vereceğin kararı en iyi sen bilirsin . ama bana sorarsan kızlara hiç bulaşma :D

aynen...kafama göre takiliyorum.

ne o öyle ya...bütün gün telefon konus, mesaj cek...aramazsan vay neden aramadin, mesaj cekmeyince vay neden mesaj yazmadin...

simdi öyle rahat öyle hafifim ki, anlatamam :D

hem kiz arkadasi olunca cok maliyetli oluyor...hic para falan biriktiremiyordum...:asd:

Tamam işte doğru yoldasın ya.Askerdeki arkadaşlarım bile hepsi mesaj manyağı olmuş.Olum diyorum.Sizinkisi aşk değil.Sizinkisi sms msn facebook aşkı diyorum.Bilmiyorum ben 25 yaşındayım.Evlenilcek kız bulamadım.Gezilcek kız çok var o ayrı.Arabayla kordona in arabayı doldurursun.İşte bu yüzden aşk meşk yok.Herşeyimi aileme adadım.İnanmazsınız.Askerdeki harçlıklarımı biriktirdim eve lcd tv aldım.Sevgilim olsaydı eksi hesaplarda olurdum bide:D

beynimden vurulmuşa döndüm kardeş...

bide bana sor :(

yok bence karar ver falan deme yani onuda hak etmiyo sen takma umursama salla gitsin.

ya abi zaten bu kız boyleyse senin hayatının kızı falan degidir kusura bakmada unut bence ..

bayadır çıkıyorduk zaman zaman tartışıp ayrıldığımzda oluyordu böyle birşey hayatta aklıma gelmezdi ya. ama en iyisi unutmak olucak sanırım :(

Ben bu forumun bu kisimlarina hic ugramamisim, vay anasini neler oluyormus burda. :D

haklısın abi :/

kizi takmiyormussun gibi bir seyler yaz...alay edermiscesine, dalga gecermiscesine, salakligini yüzüne vur...birazda o kossun senin pesinden ;)

Duygusal ilişkiler nedir abi ya 24 saat seni seviyorum diye konuşmalar falan :D

Benim aradığım kriterler belli :D

Kız laf sokacak , küfür edecek , espri yeteneği iyi olacak , ağzı laf yapıcak , ve minimum duygusallık :D

Neyseki böyle biri var da rahatım çok eğlenceli oluyor :D

Tamam işte doğru yoldasın ya.Askerdeki arkadaşlarım bile hepsi mesaj manyağı olmuş.Olum diyorum.Sizinkisi aşk değil.Sizinkisi sms msn facebook aşkı diyorum.Bilmiyorum ben 25 yaşındayım.Evlenilcek kız bulamadım.Gezilcek kız çok var o ayrı.Arabayla kordona in arabayı doldurursun.İşte bu yüzden aşk meşk yok.Herşeyimi aileme adadım.İnanmazsınız.Askerdeki harçlıklarımı biriktirdim eve lcd tv aldım.Sevgilim olsaydı eksi hesaplarda olurdum bide:D
hocam işte güzel söylüosun iyi söylüosun ama insan aşık olduğunu bazen kendisi bile anlayamıyo..

Kaçan kovalanır renktaş.Şimdiye kadar sen kovalamışsın.Sıra onda.Uzak dur bi müddet.Takmıyomuş gibi yap.Her yerde aynı kural iişler.KAÇAN KOVALANIR.

arkadaş kaçtane adam toplanmışız konuştuğumuz konuya bak :D

senin icin oluyorum triplerine girme ,kendi degerini sen belirlersin.Vazgecilebilir oldugunu bilmesi lazim kizin ,kolay bir hedef olursan ,fazla degerin olmaz.Sadece sogukkanli ol bekle ,kendine guven .Bugun kulagina zarar gelse degerini doktora gidince anliyorsun ,o da eger seni biraz sevdiyse sen yaninda olmayinca seni arayacak emin ol.

kardeşim açıkçası aradaki yaş farkı fazla ama önemli olan düşüncelerdir yinede. bana kalırsa şu anda hiç bir cevap verme ona karşı normal hiç bişey olmamış gibi davran hareketlerini izle daha sonra vereceğin kararı en iyi sen bilirsin . ama bana sorarsan kızlara hiç bulaşma :D

yok renkdaş bugün bunu diyen ilerde ne der kimbilir. belki de ben suan sağlıklı düşünemiyorda olabilirim ama unutmak en iyi yol gibi gözüküyor :/

Geri
Üst Alt