GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

en iyisi hic bulasmamak bu kiz milletine

hele hele ayrildimi unutmasi cok zor oluyor yarim sene oldu bende hala aklimdan tamamen gitmis degil eski kiz arkadasim

allah yardimcin olsun kardesim

dedigimi gibi takmamaya calis hayatini yasamaya bak :)

edit:bide alkolden uzak dur :D

Doğukan , bende kendimden 2 yaş büyük birine aşık oldum geçen sene kıza açılamadım bir türlü bir dönem boyunca , en sonunda açıldım ve ne oldu beğenirsin kız nişanlıymış aileler söz kesmiş , anlatamam o an yaşadığımı ayaklarım tutmadı yığıldım kaldım eğer böyle birşeyi kaldırabilirsen git açıl kurtul yoksa içine atarsan kendini mahvedersin ayrıca 6 ay da psikolojik tedavi gördüm aklında olsun...

Ergen/lise zamanindan beri ayni kizla beraberim. Bana inanilmaz güvendigi icin, büyük bir sorunumuz hic olmadi. :)

Simdi sorunu olana ne desem yalan olur valla, en iyisi zaman herhalde

senin icin oluyorum triplerine girme ,kendi degerini sen belirlersin.Vazgecilebilir oldugunu bilmesi lazim kizin ,kolay bir hedef olursan ,fazla degerin olmaz.Sadece sogukkanli ol bekle ,kendine guven .Bugun kulagina zarar gelse degerini doktora gidince anliyorsun ,o da eger seni biraz sevdiyse sen yaninda olmayinca seni arayacak emin ol.

kaçan kovalanır gibimi abi :/ doğru sylüyorsun değerimi anlaması lazım bir süre konusmamak en iyisi bende kendi kafamda yol çizerim o sırada

Bende aşığım aslında.Hemde nasıl.Belkide forumda hiçbiri böyle olmadı.Kızı sırf görüş yüzünden vermediler bana.Evlencektik.Benden 1-2 sene sonra kızı başkasına vermişler.Çocuğuda olmuş.İşte bu yüzden nefret ettim aşktan meşkten herşeyden.

unutmak için tavsiyem arkadaş ortamında takıl yanlız kalmamaya çalış gez toz bunları yap yoksa zihnini kurcalar durur...

olabildigince geç uyumaya çalış

beyler kız mevzusu abiler kardeşler içimi size dökiyim akıl verin nolur :/

bu akşam durdu durdu bişi söylicem dedi sonra

mesaj bu;

ben ablamın arkadasna asık oldm galba . aslnda bu mümkn dgl bn asık fln olmuş olamam ona ama öyle gbi gelyo %99 hemen gecicek ama smdlik durm bu . ha bi de 7 yaş büyk bendn. aslnda küçükken aşıktm bn ona. ama gecici bişey biliyorum. söylemek istdm çnku ben salagm. salaklgmı gör istdm.

cevap vermedim

2.mesaj;

kzdn dmi. km olsa kızar. ama geçici bilyorm hem 7 yaş vr. sana karsı dogal olamazdm o yüzdn soyldm

bende bu kızı seviyordum işte oda onu sevdiğimi çok iyi biliyor ve rahatlığı bu yüzden sanırım :(

napıyım şimdi sevdiğime pişman olucam yemin ederim kafam çok karışık sanırım 1 yıllık ilişkimin sonuna geldim

Çok zor bir durum tahmin edebiliyorum.Gerçi terzi kendi söküğünü dikemezmiş derler ama tecrübe ile sabittir sakın taviz verme.Bugün bir şey olmamış gibi devam edersen sen o kıza nasıl güveneceksin bundan sonrası için.Eğer güvenebileceksen devam edebilirsin,ama bunun kadar ağır olmasa da benzeri benim başıma geldi,ve ben taviz verdim o arada kaldığım 2-3 ay boyunca hayattan soğudum,uykumda ters taklalar attım.Kısaca yapabileceğin tek şey var,bu durumda devam edemeyeceğini söylemek ona.Eğer geçici bir hevesse sana dönmek için zaten arar.Ve ararsa,aradıktan sonra ona güvenebileceksen karar sana kalmış.

Ergen/lise zamanindan beri ayni kizla beraberim. Bana inanilmaz güvendigi icin, büyük bir sorunumuz hic olmadi. :)

Simdi sorunu olana ne desem yalan olur valla, en iyisi zaman herhalde

Bende üniversitenin ilk günü tanışmıştım.

1 haftanın sonunda çıkmaya başladık.

3.sınıf bitti.Ve muhtemelen evlenirim onunla.

Bu arada kız arkadaşım benden 1.5 yaş büyük.Hiç bir sorunumuz olmadı bu konuda bugüne kadar.

Doğukan , bende kendimden 2 yaş büyük birine aşık oldum geçen sene kıza açılamadım bir türlü bir dönem boyunca , en sonunda açıldım ve ne oldu beğenirsin kız nişanlıymış aileler söz kesmiş , anlatamam o an yaşadığımı ayaklarım tutmadı yığıldım kaldım eğer böyle birşeyi kaldırabilirsen git açıl kurtul yoksa içine atarsan kendini mahvedersin ayrıca 6 ay da psikolojik tedavi gördüm aklında olsun...

bende şuan sağlıklı düşünemiyorum zaten en iyisi bi mesaj falan atmadan size danışmak gibi düşündüm doğruda yaptım

sen unutsan bile, o seni asla unutmasin...

iz birakacak birseyler düsün...damgani vur kiza ;)

7 yaş büyük birine aşığım diyebiliyor abi nasıl damgamı vurayım gider ayak :/

Bana iki ihtimal var gibi geldi.

Birincisi gerçekten dediği gibi bir durum vardır, yani kafası karışıktır ve bu onu rahatsız ettiği için sana söylemek istemiştir.

Ya da seni kıskandırmak ve ne yapacağını görmek istemiştir.

Katı kuralları olan ciddi bir kızsa, ilk seçenek doğru olsa bunu sana söylemezdi gibi geliyor, kendi içinde hallederdi. Yok haşarılıkları seven, biraz delidolu bir kızsa söylemiş olabilir.

İkinci seçeneği ise her kız yapabilir, dener, bazen dozunu ayarlayamazlar.

Öncelikle hangisi olduğundan emin misin? Eğer eminsen daha rahat karar alabilirsin.

Unutma ne olursa olsun vereceğin tepki önemli, sana şunu yap bunu yap diyemem ama her iki seçenek için de senden olgun bir tavır beklediği belli.

Bende aşığım aslında.Hemde nasıl.Belkide forumda hiçbiri böyle olmadı.Kızı sırf görüş yüzünden vermediler bana.Evlencektik.Benden 1-2 sene sonra kızı başkasına vermişler.Çocuğuda olmuş.İşte bu yüzden nefret ettim aşktan meşkten herşeyden.
kusura bakma ama suc sende sanki,kizla evlenecektin madem neden kacirmadin ?

Ask guzel birseyde icinde sevgi ve saygi olmasi lazim...

5 yila yakindir yurtdisindayim (Ispanya) burada erasmus dan gelen haric neredeyse turk yok ,kiz olarak yerli zaten yok.

O yuzden rahatim,zaten yabancilarla ask falan hikaye oluyor mevzu baska noktalara kayiyor hep.

tavsiyem dunyalik ask carpik bacagi duz gosterir derler,o yuzden fazla bagimlisi olmayin.hayat kisa ve vadesiz ,pesin alip pesin veriyor sende aynisi yap,pesinden kosma .

rak%C4%B1-adab%C4%B1-e%C4%9Fitimi.jpg

Şimdi içilir işte.Gidin için.

Geri
Üst Alt