GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

ben burda cevap veriyorumda buranın aşk doktoru kim la. cıksın birşey sorucam:D

bu kızlara bukadar sımartırsan sonunda darbe yiyien sen olursun. bak ben negüzel aramıyom sromuyom o beni arıyo. işi bilicen işe gitmicen:)

benim derdim şımartmak falan değil ki kızları.benimki daldan dala atlama durumu ve bu dalların arkadaş çıkmaları :)

onlar biliyormu peki? eger biliyorlarsa sen o kızların karşısına hic cıkma. eger bilmiyorlarsa kendini iyi ayarlaman gerekiyor:D

şöyle bi durum var anlatayım bari. 1.olan kızla internetten tanışmıştık ve konuşuyorduk bir gün bişeyler içmeye davet ettim onu.ardından 2. kızı gördüm 1. kızın facebook profilinde arkadaşlar kısmında.2. kızı yaklaşık 1 seneden beri arıyordum ama bulamamıştım ve onu görünce ona doğru yöneldim.böyle yapınca tabi ki bunlar arkadaş olduklarından dolayı konuşmuşlar olanları ve bana karşı cephe alındı normal olarak :) ardından 2. kız gelip facebookta arkadaşlık yolladı ve uzun uzun konuştuk ardından 2 kez görüştük ve o görüşmelerde de elele-kolkola gezdik sanki uzun zamandır birlikteymişiz gibi.ama bu görüşmelerimizden haberdar değildi 1. kız.

2.kız benle birlikte olmak istiyor ancak 1.kıza bunu yapamayacağı için ayrılmak zorundayız kararına varıyor.olay bundan ibaret.yakında kanal d ekranlarında beren saat'in oynadığı bir dizi haline bile getirilir senaryo olarak süper çünkü :)

4gün önce "ettiğim küfürler yüzünden" ayrılmış bulunduğum sevgilimin, yarın yeni sevgilisi ile doğum gününde beraber olacak haberini aldım. Tuhaf bir duygu. Allah'ım sen bana güç ver.

Kardeşim sen olay pek zormuş be Allah güçle beraber sabır da versin ama yine de doğru tercih yaptığını söyleyebilirim;)

galiba asik aliyorum ve kizda bana karsi bos degil hislerime göre

hayirlisi :)

şöyle bi durum var anlatayım bari. 1.olan kızla internetten tanışmıştık ve konuşuyorduk bir gün bişeyler içmeye davet ettim onu.ardından 2. kızı gördüm 1. kızın facebook profilinde arkadaşlar kısmında.2. kızı yaklaşık 1 seneden beri arıyordum ama bulamamıştım ve onu görünce ona doğru yöneldim.böyle yapınca tabi ki bunlar arkadaş olduklarından dolayı konuşmuşlar olanları ve bana karşı cephe alındı normal olarak :) ardından 2. kız gelip facebookta arkadaşlık yolladı ve uzun uzun konuştuk ardından 2 kez görüştük ve o görüşmelerde de elele-kolkola gezdik sanki uzun zamandır birlikteymişiz gibi.ama bu görüşmelerimizden haberdar değildi 1. kız.

2.kız benle birlikte olmak istiyor ancak 1.kıza bunu yapamayacağı için ayrılmak zorundayız kararına varıyor.olay bundan ibaret.yakında kanal d ekranlarında beren saat'in oynadığı bir dizi haline bile getirilir senaryo olarak süper çünkü :)

Baştan yanlış başlayanın sonu doğru bitmez hocam aklında bulunsun :)

Beyler siz siz olun en yakın arkadaşınız olsa bile kızla aranıza girmesine izin vermeyin kimsenin.Dün itibariyle tecrübe etmiş bulundum.Hem en yakın arkadaşım beni sattı ne mal olduğunu gösterdi hem de onun yüzünden kızı kaybettim.Aman diyorum ha,aman...

Bi kiz var bulusmak istiyor bayadir konusuyoruz cokda güzel hoslandim gibi ama ne bileyim bulusmak yemiyor heralde.

Bulustum tabi daha önce birileriyle ama bu baska gibi, nasil davranilmali falan pek bilmiyorum, ciddi gibi biraz.

Bi kiz var bulusmak istiyor bayadir konusuyoruz cokda güzel hoslandim gibi ama ne bileyim bulusmak yemiyor heralde.

Bulustum tabi daha önce birileriyle ama bu baska gibi, nasil davranilmali falan pek bilmiyorum, ciddi gibi biraz.

Ciddi derken?

Cikolata cicek kiz istemeye kadar gider mi yani is:D

Kesinlikle sanaldan nasıl konuşuyorsan gerçekte de öyle olmalısın.Fazla kasılgan olursan kızı sıkabilirsin.Cıvıkta olmamak lazım tabi :).

1 aydır çalıştığım işyerinde bir kız var. Departmanlar farklı olduğu için mesai saatlerinde şimdiye kadar hiç denk gelmedik. Ancak aynı servisi kullandığımız için her gün görüşüyoruz. İşin kötü tarafı serviste adeta soğuk rüzgarlar esiyor. Kimse birbiriyle konuşmuyor, yol süresince neredeyse çıt çıkmıyor. Yeni işe başlamama rağmen kimse benimle ilgilenmedi. Zira herkes kendi aleminde. Bu yüzden ben de kimseyle tanışamıyorum. Etkilendiğim kız da haliyle dahil bunlara. Son birkaç güne kadar kız varlığımdan bihaber tavırlar içindeydi. Hiç gözgöze bile gelememiştim uğraşmama rağmen. Sırf belki birşeyler olur diye 10 gündür onun indiği durakta iniyorum ama yine de birşey olmuyordu. Taa ki 2 gün önceye kadar. 2 gün önce bankamatikten para çektiğim esnada o da arkamda bekliyordu ve işim bittikten sonra çok kısa süreli bir diyalog geçti aramızda (diyalog bile sayılmaz aslında). O günün ertesindeki sabahta yine benzer kısa bir diyalog daha oldu. Bu sabah ise servise bindiğimde gözleri uzunca bir süre benim üzerimdeydi. Sanki selam bekler gibiydi ama veremedim. Yine de ilk kez bu kadar uzun süre bakıştık.

Takip ettiğim kadarıyla sevgilisi yok gibi. Çünkü servis boyunca telefonuyla meşgul olmadı hiçbir gün. Ne onu biri aradı ne de o birini. Mesajlaşması falan da olmuyor. Ayrıca iş çıkışı hep evine gidiyor. Çarşı servisine falan da bindiği yok. Belli ki sevgilisi yok. Yol boyunca kulaklıkla müzik dinliyor. Bundan sonraki aşamada ne yapmalıyım sizce. Servisten indiğimizde "Sizinle tanışmak istiyorum" mu desem yoksa başka bir şekilde mi yaklaşsam. Ne dersiniz..

Geri
Üst Alt