GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

1 aydır çalıştığım işyerinde bir kız var. Departmanlar farklı olduğu için mesai saatlerinde şimdiye kadar hiç denk gelmedik. Ancak aynı servisi kullandığımız için her gün görüşüyoruz. İşin kötü tarafı serviste adeta soğuk rüzgarlar esiyor. Kimse birbiriyle konuşmuyor, yol süresince neredeyse çıt çıkmıyor. Yeni işe başlamama rağmen kimse benimle ilgilenmedi. Zira herkes kendi aleminde. Bu yüzden ben de kimseyle tanışamıyorum. Etkilendiğim kız da haliyle dahil bunlara. Son birkaç güne kadar kız varlığımdan bihaber tavırlar içindeydi. Hiç gözgöze bile gelememiştim uğraşmama rağmen. Sırf belki birşeyler olur diye 10 gündür onun indiği durakta iniyorum ama yine de birşey olmuyordu. Taa ki 2 gün önceye kadar. 2 gün önce bankamatikten para çektiğim esnada o da arkamda bekliyordu ve işim bittikten sonra çok kısa süreli bir diyalog geçti aramızda (diyalog bile sayılmaz aslında). O günün ertesindeki sabahta yine benzer kısa bir diyalog daha oldu. Bu sabah ise servise bindiğimde gözleri uzunca bir süre benim üzerimdeydi. Sanki selam bekler gibiydi ama veremedim. Yine de ilk kez bu kadar uzun süre bakıştık.

Takip ettiğim kadarıyla sevgilisi yok gibi. Çünkü servis boyunca telefonuyla meşgul olmadı hiçbir gün. Ne onu biri aradı ne de o birini. Mesajlaşması falan da olmuyor. Ayrıca iş çıkışı hep evine gidiyor. Çarşı servisine falan da bindiği yok. Belli ki sevgilisi yok. Yol boyunca kulaklıkla müzik dinliyor. Bundan sonraki aşamada ne yapmalıyım sizce. Servisten indiğimizde "Sizinle tanışmak istiyorum" mu desem yoksa başka bir şekilde mi yaklaşsam. Ne dersiniz..

oyle olmaz o iş kardeş.liseli ergenler gibi....daha fazla diyalog kurmalısın bence.fırsatlar yaratmalısın.dertleşecek seviyeye gelmeli aranızdaki ilişki.dertlerine ortak olmalısın ilk once.kızlar onları anladıgını gosteren erkeklerden hoşlanır.

oyle olmaz o iş kardeş.liseli ergenler gibi....daha fazla diyalog kurmalısın bence.fırsatlar yaratmalısın.der

tleşecek seviyeye gelmeli aranızdaki ilişki.dertlerine ortak olmalısın ilk once.kızlar onları anladıgını gosteren erkeklerden hoşlanır.

iyi de ben lap diye senden hoşlanıyorum demeyecektim ki zaten. İki iş arkadaşının tanışması gibi tanışmak. Ama işte buna da pek ortam oluşmadığı için nasıl tanışsam diye düşünüyorum..

aklıma geldide 'bir erkek hoşlandığı kıza ondan hoşladığını nasıl belli eder .' bu konuda nette bir süirü cvbı vardır ama cvbı bizzat erkeklerden almak daha mantıklı

not garip bir cümle oldu kusura bakmayın

Servisten indiğimizde "Sizinle tanışmak istiyorum" mu desem yoksa başka bir şekilde mi yaklaşsam. Ne dersiniz..

epic fail olur! niyeti bastan belli etmis olursun... ;)

hem cok düz hemso...baska bir sey düsün ;)

kiz zaten müzik dinliyor ise yol boyunca, diyaloga girmek de zor. o bankamatik olayinda firsat ayagina gelmis ama tepmissin :p

yanına yaklaş,saçlarını okşa ve de ki ''püskevit yermisin?''

1 aydır çalıştığım işyerinde bir kız var. Departmanlar farklı olduğu için mesai saatlerinde şimdiye kadar hiç denk gelmedik. Ancak aynı servisi kullandığımız için her gün görüşüyoruz. İşin kötü tarafı serviste adeta soğuk rüzgarlar esiyor. Kimse birbiriyle konuşmuyor, yol süresince neredeyse çıt çıkmıyor. Yeni işe başlamama rağmen kimse benimle ilgilenmedi. Zira herkes kendi aleminde. Bu yüzden ben de kimseyle tanışamıyorum. Etkilendiğim kız da haliyle dahil bunlara. Son birkaç güne kadar kız varlığımdan bihaber tavırlar içindeydi. Hiç gözgöze bile gelememiştim uğraşmama rağmen. Sırf belki birşeyler olur diye 10 gündür onun indiği durakta iniyorum ama yine de birşey olmuyordu. Taa ki 2 gün önceye kadar. 2 gün önce bankamatikten para çektiğim esnada o da arkamda bekliyordu ve işim bittikten sonra çok kısa süreli bir diyalog geçti aramızda (diyalog bile sayılmaz aslında). O günün ertesindeki sabahta yine benzer kısa bir diyalog daha oldu. Bu sabah ise servise bindiğimde gözleri uzunca bir süre benim üzerimdeydi. Sanki selam bekler gibiydi ama veremedim. Yine de ilk kez bu kadar uzun süre bakıştık.

Takip ettiğim kadarıyla sevgilisi yok gibi. Çünkü servis boyunca telefonuyla meşgul olmadı hiçbir gün. Ne onu biri aradı ne de o birini. Mesajlaşması falan da olmuyor. Ayrıca iş çıkışı hep evine gidiyor. Çarşı servisine falan da bindiği yok. Belli ki sevgilisi yok. Yol boyunca kulaklıkla müzik dinliyor. Bundan sonraki aşamada ne yapmalıyım sizce. Servisten indiğimizde "Sizinle tanışmak istiyorum" mu desem yoksa başka bir şekilde mi yaklaşsam. Ne dersiniz..

Dinlediği müziği biliyorsan, "aa, xxx mi dinliyosun?" diyebilirsin, bilmiyorsan da öğrenmeye bak. Bu lafı da öyle ani bir refleksle söylüyomuş gibi yap ama :)

2qixrnr.jpg

Sizinle tanışmak istiyorum mu ? Emrah eğer böyle birşey yaparsan ardından intihar etmen gerekir o yüzden SAKIN HA diyorum.

Aynı serviste olduğun kızla konuşmaktan daha kolay ne var ? Emir hocan olsa şunu yapardı :

yine bir sabah :

+ Merabaa...

- meraba

+ yine geçirmişin walkman'i :D

- eh işte ya napalım :)

+ sen çok tatlı bişeysin güzelim ve varya beni deli ediyorsun

- nası yani !¿

+ üfff tekrarlamıyorum anladığınla kal

sonrasında kız zati üstüne atlayacaktır.

Sizinle tanışmak istiyorum mu ? Emrah eğer böyle birşey yaparsan ardından intihar etmen gerekir o yüzden SAKIN HA diyorum.

Aynı serviste olduğun kızla konuşmaktan daha kolay ne var ? Emir hocan olsa şunu yapardı :

yine bir sabah :

+ Merabaa...

- meraba

- nası yani !¿

por n izlemyi bırak bence :D

emrah reyis hemen git zuccaciyeciden bir toka al. sonra servisten inerken aporrta bekleyip "pardon bu toka sizin mi? yerde buldum da" bahanesiyle kizi RAADSIZ et. sonra muhabbete giris.

harika mi

bence harika

şu türk kızlarında 0 ım bende anasını satayım turizm bölgesinde olduğumuzdan alışmışız kolaya ve kaliteye turistlerde 10 dk ayarla akşam götür türk kızları bana yabancı geliyor onlara karşı yetenekler duruyor anlamıyorum yahu

şu türk kızlarında 0 ım bende anasını satayım turizm bölgesinde olduğumuzdan alışmışız kolaya ve kaliteye turistlerde 10 dk ayarla akşam götür türk kızları bana yabancı geliyor onlara karşı yetenekler duruyor anlamıyorum yahu

kız tavlıcam diye kendimi kasamam, ben astım bunları hocciam. beğendiğim kız olursa gider solerim : seni beğendim, opusebilirmiyiz ? (veyahut yabanciyse hey i like u can we kiss?) he yok istemezse kendi bileceği is, oyle 1001 takla falan atamam etrafında.

yine bir sabah :

+ Merabaa...

- meraba

- nası yani !¿

buraya kadar güzel. gerisinde sacmalamissin :asd:

kız tavlıcam diye kendimi kasamam, ben astım bunları hocciam. beğendiğim kız olursa gider solerim : seni beğendim, opusebilirmiyiz ? (veyahut yabanciyse hey i like u can we kiss?) he yok istemezse kendi bileceği is, oyle 1001 takla falan atamam etrafında.

türk kızlarıda o kıvama gelmiş zaten canını sıkma azcık çiplik varsa götürürsün

sen direk seni begendim öpüşebilirmiyim dicen türk kızına. oda ayıp ettin hemen öpüşürzmü dicek.:))

Geri
Üst Alt