Murat Kılıçoğlu
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 7.993
- 46
- 1.513
Cevap: GSC Aşk Doktoru
bence git direk ELLE
bence git direk ELLE
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen direk seni begendim öpüşebilirmiyim dicen türk kızına. oda ayıp ettin hemen öpüşürzmü dicek.)

bende tom kruz dudağı war olm, okadar ki her aynaya baktığımda kendimi opuyorum, bi guvencemiz olmasa boyle bisey soylemeyiz herılt. :cool:
1 aydır çalıştığım işyerinde bir kız var. Departmanlar farklı olduğu için mesai saatlerinde şimdiye kadar hiç denk gelmedik. Ancak aynı servisi kullandığımız için her gün görüşüyoruz. İşin kötü tarafı serviste adeta soğuk rüzgarlar esiyor. Kimse birbiriyle konuşmuyor, yol süresince neredeyse çıt çıkmıyor. Yeni işe başlamama rağmen kimse benimle ilgilenmedi. Zira herkes kendi aleminde. Bu yüzden ben de kimseyle tanışamıyorum. Etkilendiğim kız da haliyle dahil bunlara. Son birkaç güne kadar kız varlığımdan bihaber tavırlar içindeydi. Hiç gözgöze bile gelememiştim uğraşmama rağmen. Sırf belki birşeyler olur diye 10 gündür onun indiği durakta iniyorum ama yine de birşey olmuyordu. Taa ki 2 gün önceye kadar. 2 gün önce bankamatikten para çektiğim esnada o da arkamda bekliyordu ve işim bittikten sonra çok kısa süreli bir diyalog geçti aramızda (diyalog bile sayılmaz aslında). O günün ertesindeki sabahta yine benzer kısa bir diyalog daha oldu. Bu sabah ise servise bindiğimde gözleri uzunca bir süre benim üzerimdeydi. Sanki selam bekler gibiydi ama veremedim. Yine de ilk kez bu kadar uzun süre bakıştık.
Takip ettiğim kadarıyla sevgilisi yok gibi. Çünkü servis boyunca telefonuyla meşgul olmadı hiçbir gün. Ne onu biri aradı ne de o birini. Mesajlaşması falan da olmuyor. Ayrıca iş çıkışı hep evine gidiyor. Çarşı servisine falan da bindiği yok. Belli ki sevgilisi yok. Yol boyunca kulaklıkla müzik dinliyor. Bundan sonraki aşamada ne yapmalıyım sizce. Servisten indiğimizde "Sizinle tanışmak istiyorum" mu desem yoksa başka bir şekilde mi yaklaşsam. Ne dersiniz..
Şu anda hatunun birine fena aşığım. Çalıştığı mağazaya her yolum düştüğün de muhakkak ki gidiyorum. Kızla güzel vakit geçiriyoruz. Gülüyoruz,eğleniyoruz ama gel gelelim açılamıyorum arkadaş.
Nedeni ise ben bu kızla yıllar önce tam çıkmaya başlayacağım gün benim öküzlüğüm yüzünden başlamadan bitti. Tam birlikteliğimizin başlayacağı gün bir kavga çıktı ve biz oraya gittik. Gittik te kafamız kadar yedik. Kızın mağaza'nın önünden geçti bir de kızı salak yerine koyarak "Oradan geçen ben değilim" dedim. Oda kerizdi ya yiyecekti. Yemedi bana 4 senedir yediriyor..
Ama o gün o yalan'ı söylemek zorundaydım. Şİmdi renktaşlar kızdan fena hoşlanıyorum. Açılmak istiyorum. Sizce ne diyim.? Sizce benim bir şans daha demeye hakkım var mı.?
ben olsam coktan konuşmuştum.1000 kere öleceğime bir kere ya ölürüm yada kazanırım..ilerde keşke dememek için mutlaka konuşmalısın