GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

O zaman söyle söyleyim:Seversen bilmem ne yaparlar,bilmem ne yaparsan severler.

4S kuralı.Hayatını buna göre yaşıycaksın arkadaş,yoksa hep kaybediyosun.Kimse senden değerli değil önce bunu anlamalısın.Gerçi ben bunu anlarken baya bi darbe yedim ama.:DNeyse önemli olan şimdiki hayatımız.En güzelini yapıyorum ve bütün kızlarla çıkıyorum.:D

En doğru yolu bulduk bence. Evet arkadaşlar aşk maşk yok bundan sonra, bağlanmaya son :D

En doğru yolu bulduk bence. Evet arkadaşlar aşk maşk yok bundan sonra, bağlanmaya son :D

Daha bir sevgilim olmadı onun için tecrübesizim.Ama hayat bu.Karşımıza öyle biri çıkar ki o zaman çok zor durumda kalırız.Bence çok emin konuşmamak lazım.

HayaT HoŞTur AşkLar ßoşTur ... SewmE ßoşVeR PeŞinDe KoşTuR...;) :D

Daha bir sevgilim olmadı onun için tecrübesizim.Ama hayat bu.Karşımıza öyle biri çıkar ki o zaman çok zor durumda kalırız.Bence çok emin konuşmamak lazım.

Yediğimiz darbelerden sonra çoğumuzun aşka inancı kalmadı maalesef. Umarım bizi hiç bir zaman anlamazsın Deniz, yani kimseden darbe yemezsin inşallah.(Dertli arkadaşlar adına konuştum :))

Maalesef hiç bi aşık olduğum kızla çıkmadım.:o 3-4 tane oldu hepsi de sevmediğim.:D

Geri
Üst Alt