GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Yolda görünce karşısına geç. Dur önce bi iki dakika yerde bişey arar gibi yap. Duramaz sorar o zaten ne arıyosun der. Sende de seninle tanışmanın bi yolunu..

Hafif bi yavşama modunda gülme gelir kıza. İçinde ayy ne tatlı çocuuuk (eğer emoysa " ayhh ne hosh cochuk") der.

Ne arıyorum ben burda ya ..

Yolda görünce karşısına geç. Dur önce bi iki dakika yerde bişey arar gibi yap. Duramaz sorar o zaten ne arıyosun der. Sende de seninle tanışmanın bi yolunu..

Hafif bi yavşama modunda gülme gelir kıza. İçinde ayy ne tatlı çocuuuk (eğer emoysa " ayhh ne hosh cochuk") der.

Ordinaryus Prof. Dr. Meriç Babacan :o

Yok ya ben denedim; Bu tür birşey tokat yediğim bile olmuştu :o

Bir anlamadınız tanıyorum ben kızı.:D

Tanıyorum ve arkadaşım,telden mesaj attım cevap vermedi,msnden çok geç cevap veriyor.

Ohoo.. Maç bitmiş hakeme itiraz ediyosun. :D

Geç o işi. Olmaz o iş :D

Lan oğlum git başka kız bul. Farklı okulda olmuyor ; Onun okulunda onamı asıldılar , laf mı attılar stresiyle yaşanmaz hacı :o

Geri
Üst Alt