GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

bu aralar baya sıkıntıdayım evlenmek istiyoruz ancak şartları sağlayamadım. atanmam için en kötü 77 almam gerekirken 75 aldım kpss den. şimdi bu yüzden sıkıntılar başladı bu nedenlerden dolayı benden ayrılabilir. 4 yıllık bi mazimiz var bu yüzden çok zoruma gidiyor. İstanbuldan olan varsa 2 bin maaş verecek ne işler olabilir bilgisayar ve grafik üzerine iyiyim benden baltalık sap olurmu agalar :((

[video=youtube;SbUEyWxf9WA]https://www.youtube.com/watch?v=SbUEyWxf9WA&pxtry=1[/video]

bu aralar baya sıkıntıdayım evlenmek istiyoruz ancak şartları sağlayamadım. atanmam için en kötü 77 almam gerekirken 75 aldım kpss den. şimdi bu yüzden sıkıntılar başladı bu nedenlerden dolayı benden ayrılabilir. 4 yıllık bi mazimiz var bu yüzden çok zoruma gidiyor. İstanbuldan olan varsa 2 bin maaş verecek ne işler olabilir bilgisayar ve grafik üzerine iyiyim benden baltalık sap olurmu agalar :((

Evleneceğin kız atanmaman yüzünden senden mi ayrılacak:2aloh1::2aloh1: İsabet olur aga o zaman.

Sırf maddiyat için seni bırakacaksa bırak bıraksın güzel kardeşim. 4 yıl'ın üstüne öyle kolay su içilmez. Gerçi içiyorlar. İçtide.. Ama ne bileyim bu seven kadınlar analarımızın döneminde kalmış galiba..

aga herşey ekonomik yönden Allah düşmanımın başına vermesin inan herşey cok zor

Müdür ekonomik yönden şimdi böyle zorluyorsa..? İleri de işlerin ters gittiği zaman ne olacak.? Para bitti aşk bitti.? Sen iyi bi düşün bizce isabet olur..

aga herşey ekonomik yönden Allah düşmanımın başına vermesin inan herşey cok zor

Para yoksa zordur illaki tabi ama 4 senelik kız arkadaşın o sebeple ayrılacaksa ya da ayrılırım tehditi yapıyorsa evlenilecek kız falan değildir kusura bakma yani. Zaten yaş daha çok erken bu yaşta evlilik sağlıklı yürümez bana kalırsa.

Yunus orada mesele para değil, iş güç sahibi olup önünü görmektir kız için büyük ihtimalle. O açıdan iyi anlıyorum Seyfettin'i.

Yani adam gerekirse asgari ücretle bir yere girsin ama ekmeğini kazansın, biz de önümüzü görelim istiyordur.

Müdür ekonomik yönden şimdi böyle zorluyorsa..? İleri de işlerin ters gittiği zaman ne olacak.? Para bitti aşk bitti.? Sen iyi bi düşün bizce isabet olur..

çok iyi söylüyorsun ama benim de hatam var kendisine olacak dedim denemelerim iyiydi. Her şey iyiyken birden b.k çukurunda buldum kendimi şimdi bi çıkmazdayım bi yerden tutunmam lazım hayata ama nasıl başlayayım nedeyım hiçbir fikrim yok

Para yoksa zordur illaki tabi ama 4 senelik kız arkadaşın o sebeple ayrılacaksa ya da ayrılırım tehditi yapıyorsa evlenilecek kız falan değildir kusura bakma yani. Zaten yaş daha çok erken bu yaşta evlilik sağlıklı yürümez bana kalırsa.

benimiçin sorun değil yaş ancak o da sorun ediyor aynı yaştayız etrafındakiler sürekli baskı oluşturuyor kendisine

Yunus orada mesele para değil, iş güç sahibi olup önünü görmektir kız için büyük ihtimalle. O açıdan iyi anlıyorum Seyfettin'i.

Yani adam gerekirse asgari ücretle bir yere girsin ama ekmeğini kazansın, biz de önümüzü görelim istiyordur.

Özgür üstadım yapma.. Bu adam devlet memuru da olmasa okumuş kafa patlatmış,dirsek çürütmüş. Şimdi bu adam asgari ücret ile çalışmamalı. Kızımızın yapması gereken direk gibi yanında durup ben buradayım demek ama nerede...

çok iyi söylüyorsun ama benim de hatam var kendisine olacak dedim denemelerim iyiydi. Her şey iyiyken birden b.k çukurunda buldum kendimi şimdi bi çıkmazdayım bi yerden tutunmam lazım hayata ama nasıl başlayayım nedeyım hiçbir fikrim yok

Kardeşim sen biraz vitesi hovarda vitesine at. Allah daha hayırlı bir yol gösterir. Mutlaka ki bu sıkıntılardan bir çıkış yolu bulunur.

Orası doğru reyiz tabi kızın bakış açısıda kendince doğru olabilir. Ama yani yaş 24 falan hani bi şekilde ışık görülür ilerde uzun süre işsiz biri falan olsa neyse de erken daha, hani ayrılabilir lafları falan çok saçmasapan geldi.

Çok doğru abi mesele önümüzü görmek yani en azından bu kışa kadar bi iş aarlayıp nişan yapayım diyorum o zaman kafam rahat eder belki

Özgür üstadım yapma.. Bu adam devlet memuru da olmasa okumuş kafa patlatmış,dirsek çürütmüş. Şimdi bu adam asgari ücret ile çalışmamalı. Kızımızın yapması gereken direk gibi yanında durup ben buradayım demek ama nerede...

Çok doğru abi mesele önümüzü görmek yani en azından bu kışa kadar bi iş aarlayıp nişan yapayım diyorum o zaman kafam rahat eder belki

Yok Gökhan şimdi şöyle. Mesele para değil orada asgari ücreti örnek olarak verdim. Seyfettin para içinde de yüzüyor olabilir ama mesele o değil.

Kızlar bilhassa okullar bittikten sonra ee sırada ne var haline giriyorlar, bunun da en önemli sebebi gene okul bittikten sonra kızın çevresinde oluşan beklenti kümesi. Baskı olup olmaması önemli değil, kız bu beklentileri hisseder tedirgin olur.

Asgari ücret derken demek istediğim, herhangi bir işte çalışmak. Şimdi Seyfettin'in herhangi bir işi olsa kız diyecekti işte Seyfettin, şurada çalışıyor biz ileride şöyle şöyle düşünüyoruz. Evliliği çok sonraya bile atabilir.

Ama Seyfettin'in işi yok, ne zaman bilmiyorum olur dediği gibi kaşlar kalkar. Belirsizlik en kötü şeydir. O yüzden söylemek istediğim, ekmek parası kazanan adama her zaman farklı gözle bakılır. Kazancından bağımsız. Ama işim yok, hele hele ki ne zaman olur bilmiyorum dediğin zaman, olayı kaosa itersin.

Yok Gökhan şimdi şöyle. Mesele para değil orada asgari ücreti örnek olarak verdim. Seyfettin para içinde de yüzüyor olabilir ama mesele o değil.

Kızlar bilhassa okullar bittikten sonra ee sırada ne var haline giriyorlar, bunun da en önemli sebebi gene okul bittikten sonra kızın çevresinde oluşan beklenti kümesi. Baskı olup olmaması önemli değil, kız bu beklentileri hisseder tedirgin olur.

Asgari ücret derken demek istediğim, herhangi bir işte çalışmak. Şimdi Seyfettin'in herhangi bir işi olsa kız diyecekti işte Seyfettin, şurada çalışıyor biz ileride şöyle şöyle düşünüyoruz. Evliliği çok sonraya bile atabilir.

Ama Seyfettin'in işi yok, ne zaman bilmiyorum olur dediği gibi kaşlar kalkar. Belirsizlik en kötü şeydir. O yüzden söylemek istediğim, ekmek parası kazanan adama her zaman farklı gözle bakılır. Kazancından bağımsız. Ama işim yok, hele hele ki ne zaman olur bilmiyorum dediğin zaman, olayı kaosa itersin.

Doğru abi ama bizim şimdi ki kızlarımızı gerçekten anlyamaıyorum. Mesela ben kıytırık bir fabrika işçisiyim. Aylık 1.000 tl gelirim var. Ama evlilik girişimlerim de hep kızları söyledikleri kelimeler aynı.

"Ama senin işin vardiyalı nasıl olacak.?" Bu kelimeden ibaret. Yani alın teri hiç önemli değil artık.

5.000 tl gelirin olacak,üst düzey yönetici olacak,apoletin olacak..

Yada işin gücün olmayacak,serseri olacaksın,gelecek planı yapmayacaksın o zaman en kıymetli senin güzel abicim benim. :)

İlişkimiz de eskisi gibi gitmiyor ben ne kadar iş bulur çalışırım desem de 2 bin tl olması lazım çünkü o atandı maaşı belirrttiğim rakamın altına düşmüyor benim de üstümde bu baskı var önümde 2 yıl var bi yandan bi mucize olur diye atama bekleyeceğim bi yandan da çalışacağım 2014 sınavına 8 ay kala da yine sınava hazırlanmaya başlayacağım ki bu sefer daha çok baskı oluşacak. Tabi o zamana kadar onu kaybetmemiş olursam :(

Doğru abi ama bizim şimdi ki kızlarımızı gerçekten anlyamaıyorum. Mesela ben kıytırık bir fabrika işçisiyim. Aylık 1.000 tl gelirim var. Ama evlilik girişimlerim de hep kızları söyledikleri kelimeler aynı.

"Ama senin işin vardiyalı nasıl olacak.?" Bu kelimeden ibaret. Yani alın teri hiç önemli değil artık.

5.000 tl gelirin olacak,üst düzey yönetici olacak,apoletin olacak..

Yada işin gücün olmayacak,serseri olacaksın,gelecek planı yapmayacaksın o zaman en kıymetli senin güzel abicim benim. :)

Meseleyi derinleştirelim mi :)

İçgüdüsel olarak erkek, ortamın en güçlüsü (alpha'sı) olmak, kadın ise kendine en güçlü ve güzel yavruyu verecek erkeğe yanaşma arzusundadır.

Modern çağlarda erkek için alpha olmak öncelikle paradan geçer, adam BMW anahtarını koyduğu zaman masaya öne geçer. Sen de onu alt etmek için zekanı kullanmak zorundasın. Yani para, eski zamanlardaki kas gücünün yerini aldı.

Kadınlar ise hem en güçlü ve güzel yavruyu doğurmak hem de o yavruyu büyütecek güvenli bir yer arayışındadırlar. Bu bağlamda 1. paralı 2. ya da çok paralı olmasa da durumu stabil ve yükselebilecek erkekler ön plana çıkar. Kızın senin işinin vardiyasına takması esasen en temel olarak yavrusuna ideal yuva kuramama korkusundan kaynaklı.

Aslında olay bu kadar bilimsel ve basitken, kadınların romantizm akımını sahiplenmesi ve biz duygusalız, erkekler öküz etiketi yapıştırması ile "kadın dediğin..." diye başlayan cümleler kurulmaya başladı. Kadın duyguları için şunu yapar bunu yapar, kadın narindir, kadın küfretmez. Ancak iş ciddiye binince bir anda mantıklı hareket etmeye başlamaları, yıllarca pompaladıkları "romantik" (kelime anlamı olarak hayalcilik olarak bile tanımlayabiliriz) düşüncelerle ters düşünce, erkekler ters ayakta aşırtma şuta maruz kalmış kaleci gibi kilitleniyor.

Geri
Üst Alt