- 2 Temmuz 2011
- 140.000
- 60.141
- 5.628
Cevap: GSC Aşk Doktoru
ben uyuyom ya.istanbulda kız arkadaşımdayım
ben uyuyom ya.istanbulda kız arkadaşımdayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuşmayı deniyicem tabi ama konuşurmuyum bilmem .Sadece deneme safhasında kalmak istemiyorum.
Neyse bende kaçar sonra devam edelim ama.:happynew:
ben uyuyom ya.istanbulda kız arkadaşımdayım![]()

Herşeyin sonu vardır unutmayın, sadece Sosisin yokdur, onun iki tane sonu vardır.
Biraz yazistik sonra yine iyi geceler grsrz byeee dedi gitti ya laaaaaaaaaa
kapi suratima vurulmus gibi hissettim; bu sefer cok pis sinirlendim!!!
Sergen hayatında hiç doğru söylemeyi denedin mi?
Ee naptın
Kardesim, kizla buyuk ihtimal bulusacam. Buraya yazdigim gun kendimi esrarkes gibi hissediyordum; hani bagimli olursun ve mal istersin ya asiri derecede. Ama o ilk gunlerin bagimliligini uzerimden attim![]()
ve evet, kiza yazmazsan, delirir ve bir daha yazarsa o senindir (ayni senin dedigin gibi)
Suan durumlar tersine donusmus durumda. O yaziyor ben egleniyorum))
simdi o dusunsun
p.s. Ne demis atalarimiz: kacan balik buyuk olur hahahaha
senin isler ne durumda kardesim?
Mert ben şimdi kiza yüz vermez isem o bana mi bakar ?

Ne biliyim olm ben kızına göre değişir,kızın sana ilgisi varsa üstüne belli bi süre düşer ama sen ilgilenmessen soğur senden dediğim gibi tadında bırakman lazım.Konuş kızla bi sen onun üstüne düş bi o senin:cool:![]()
Kız biraz yüz veriyor bazen de vermiyor ise .
Dediğim gibi kızın ilgisini çekmen lazım,onun ilgisini çektikten sonra yani kızın aklında sen olduğun sürece bu dediğimi rahatlıkla yaparsın ama öyle bi durum yok ise istediğin kadar yüz verme oda sana yüz vermez zaten kaybeden sen olursun :happynew: