GSC Aşk Doktoru

Ne yazıcan lan,ne yazdığın da çok önemli.Çok basit ilkokul işi bişey yazarsan kızı sadece güldürürsün,büyük anlamlar ifade eden de bişey yazmaman lazım.Yaşına uygun bişey yaz.Hatta sınıfta yaz.Hatta git kıza sor birine aşık oldum ne yazıyım de.O da sana akıl veriri zaten kızlar sever böyle şeyleri.Sonra kızlar son dersin tenefüsüne çıktığı zaman çantasına koy.Hatta çantasını açmışken para da çal:asd::asd:

Kız biliyor onu sevdigimi nasıl sorayim :D

Cevap: Re: GSC Aşk Doktoru

Onun samimi arkadaşları ile aranı kur zaten sonra onunla rahat konuşursun

Onlar basit işler benim için o evreleri ben çoktan geçtim.Ben direk kızla konuşurum konuşursam ama reddedilme ihtimalim olduğuna dair en ufak bi şüphem olursa teklif etmem.Bilmem anlatabildimmi:yenieek:

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Önceden gece uykularımı kaçıran,içimi içime sığdıramayan,

Şimdilerde ise sadece bir tebessüm...

Kızın başka sınıflardan bi arkadaşı varsa ve o kızında sana ilgisi varsa kıskandır kızı çok işe yarar kızın sana meyili varsa,eğer yoksa kıskandırmana gerek yok

Mert kız bana hem meyilli hem meyilli değil . Anlamadim ben de . Böyle iltifat etsem hoşuna gidiyor arkadaşlarım yanına gidip benim hakkımda konuşunca keyfi geliyor ama elde var koca bir 0

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Onu düşünüyomusun hala veya uyurken aklına geliyomu o zaaman unutamamışsındır.Zor ama yeniden bi muhabbet kurmaya çalış,ortak arkadaşınız varsa mesela git numarasını iste oda kıza der zaten senin numaranı istiyo gibi sonra baktın kız yine yüz vermiyo ya benimsin ya benim de.Her türlü senin:asd:

Pek gelmiyor aga, bitti artık.

Geri
Üst Alt