GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Ben senin gibi boylu poslu değilimki.1,53 boy 40 kilo olan birine ne iş veriyorlar nede kızlar bakıyor.

Babamın yanında çalışıyorum nasıl geleyim.Babam bana ev alıyor.Ona karşılık babamın yanında çalışacağım.

Saçmalamanın sınırlarını aşma desem ?

Herkesin duyguları var merak etme.

Yapma Şebnem..

20 yaşındaki bir adamın düşünceleri ile seninki bir mi ? O senden daha olgun düşünüyor. Ben sana duygusuzsun demedim. Sadece 20 yaşındaki biriyle kendini kıyaslamanın yanlış olduğunu söyledim. Kardeşimle benim aramdaki yaş kadar fark var aranızda Burak ile.

Ayrıca saçmalamanın sınırı yoktur. Herkes saçmalar. O da yaşa bağlıdır ;) Kimisi espri yapar saçmalar , kimisi anlamlı konusur ama saçmalar.... Kimiside aşık olur leyla olur saçmalar.

Yapma Şebnem..

20 yaşındaki bir adamın düşünceleri ile seninki bir mi ? O senden daha olgun düşünüyor. Ben sana duygusuzsun demedim. Sadece 20 yaşındaki biriyle kendini kıyaslamanın yanlış olduğunu söyledim. Kardeşimle benim aramdaki yaş kadar fark var aranızda Burak ile.

Ayrıca saçmalamanın sınırı yoktur. Herkes saçmalar. O da yaşa bağlıdır ;) Kimisi espri yapar saçmalar , kimisi anlamlı konusur ama saçmalar.... Kimiside aşık olur leyla olur saçmalar.

O zaman sende şuan Burak abi'nn hissettiklerini anlayamazsın.

Hoş hergün sevgili değiştirdiğin için.

O zaman sende şuan Burak abi'nn hissettiklerini anlayamazsın.

Hoş hergün sevgili değiştirdiğin için.

Ben Burak ile kendimi kıyaslamadım ki. Hiç bir zamanda kıyaslamam. Benim doğam belli , ben bir kişi ile olamıyorum. Sadece 2 sene biriyle çıktım o da haftada 3 öğün aç karna ayrılarak. Benide herkes tanır. Ayrıca hergün sevgili değiştirmiyorum. Haftalık kullanıyorum :evilsmile:

Ben Burak ile kendimi kıyaslamadım ki. Hiç bir zamanda kıyaslamam. Benim doğam belli , ben bir kişi ile olamıyorum. Sadece 2 sene biriyle çıktım o da haftada 3 öğün aç karna ayrılarak. Benide herkes tanır. Ayrıca hergün sevgili değiştirmiyorum. Haftalık kullanıyorum :evilsmile:

Tamam durum değerlendirmesi yapma.

Ne farkeder ?

Allah kimseye aşk acısı vermesin.Madem bunu yapacaktın niye annemle tanıştın.27 gün 5 saat 5 dakikada ne değişti bilmiyorum.

Yau bi pideci vardi o noldu sonra? :o

Geri
Üst Alt