Uğur Doğan
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 6.582
- 3
- 1.333
Cevap: GSC Aşk Doktoru
Beyler ben ne yapayım ya.Aşık olduğum kız yurtdışında.imkansız gibi demi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oğlum ya açılıcaksın ya da kalbine gömüceksin var mı daha ötesi :confused:
Bak benim izlediğim taktik baskadır. Giderim tanışırım , az bişey muhabbet ederim sonrada aniden hiç ummadığı bi anda şoka sokarım ondan hoşlandığımı söylerim. Sonra zatn ilk hafta bişey demez düşünür , kafasına takılır. Kızlar saftır ağlayana aşık olur... İsterse en yakın kankan olsun hiç farketmez önemli olan açılmak aga..
Oğlum kız bildiğin kızlardan değil
Halk tabiriyle 'kaşarlar' öyle erkeklerden hoşlanır..
İlgisi yok
Şuan çıktığım kızın ilk sevgilisiyim! Bak buraya dikkat et , ilk sevgilisiyim. Artık öyle bişey olmuşumki kimseyle çıkmayan bir kızla çıkıyorum. Önemli olan içinden gelerek açılmak. Kızı ikna etmek....
Kaptan sağda ölücek var . Müsat bi yerde dur![]()
Oğlum halim arap benim
Sen tabi 1 gün onla 1 gün onla düşüncesindesin seninkisi zevk işine bakıyo![]()
puahhahasaol baba
![]()
Sende öyle yap
Adam gibi konuş lan
Sende öyle yap
Adam gibi konuş lan
seviyorum ulen.varmı ötesi.o sevmese de olur![]()
Demesi kolay.Bunu yaşamak çok zor.Sevmek güzel ama paylaşamamak bunu o kişiyle çok fena bişey.
Dostum seni seviyorumPaylaştım çok mutluyum :ciftetelli::ciftetelli: Hobaaa
Şaka bir yana harbi kötü bişey o varya.
Hahaha!Güzel espri.Ama gerçekten çok zor.Görüyorsun o nu tamam mı,önce yanına nasıl gideyim diyosun,sonra gidiyosun yanına,kuracağın cümleler birbirine giriyor falan filan.Offf offff!
Görmediğim kıza seni seviyorum diyememCanlı canlı görücem. Bazıları kamerayı bi ayarlıyo 1 tonluk kız oluyo 45 kg
![]()
puhahahhagönül bu renkdaş.nereye koncağı hiçmi hiç belli olmuyor
![]()