GSC Aşk Doktoru

Cevap: GSC Aşk Doktoru

Beyler ben ne yapayım ya.Aşık olduğum kız yurtdışında.imkansız gibi demi

Oğlum ya açılıcaksın ya da kalbine gömüceksin var mı daha ötesi :confused:

Bak benim izlediğim taktik baskadır. Giderim tanışırım , az bişey muhabbet ederim sonrada aniden hiç ummadığı bi anda şoka sokarım ondan hoşlandığımı söylerim. Sonra zatn ilk hafta bişey demez düşünür , kafasına takılır. Kızlar saftır ağlayana aşık olur... İsterse en yakın kankan olsun hiç farketmez önemli olan açılmak aga..

Oğlum kız bildiğin kızlardan değil :o

Halk tabiriyle 'kaşarlar' öyle erkeklerden hoşlanır..

Oğlum kız bildiğin kızlardan değil :o

Halk tabiriyle 'kaşarlar' öyle erkeklerden hoşlanır..

İlgisi yok :o

Şuan çıktığım kızın ilk sevgilisiyim! Bak buraya dikkat et , ilk sevgilisiyim. Artık öyle bişey olmuşumki kimseyle çıkmayan bir kızla çıkıyorum. Önemli olan içinden gelerek açılmak. Kızı ikna etmek....

İlgisi yok :o

Şuan çıktığım kızın ilk sevgilisiyim! Bak buraya dikkat et , ilk sevgilisiyim. Artık öyle bişey olmuşumki kimseyle çıkmayan bir kızla çıkıyorum. Önemli olan içinden gelerek açılmak. Kızı ikna etmek....

Oğlum halim arap benim :o

Sen tabi 1 gün onla 1 gün onla düşüncesindesin seninkisi zevk işine bakıyo :o

Dostum seni seviyorum :o Paylaştım çok mutluyum :ciftetelli::ciftetelli: Hobaaa

Şaka bir yana harbi kötü bişey o varya.

Hahaha!Güzel espri.Ama gerçekten çok zor.Görüyorsun o nu tamam mı,önce yanına nasıl gideyim diyosun,sonra gidiyosun yanına,kuracağın cümleler birbirine giriyor falan filan.Offf offff!

Hahaha!Güzel espri.Ama gerçekten çok zor.Görüyorsun o nu tamam mı,önce yanına nasıl gideyim diyosun,sonra gidiyosun yanına,kuracağın cümleler birbirine giriyor falan filan.Offf offff!

Hani varya Kemal sunalın bir filmi. Romayı kim yaktı Hz. Şaban. İstanbulu kim fethetti Hz Ebubekir. İlk Halife kimdir Kanuni Sultan Süleyman. İstanbul ne zaman Feth edildi ? anam 1453 te .

Müfettiş : Hyr yavrum , Hz. Şaban pardon Kanuni sultan süleyman istanbulda Hz. Ebubekir ile ananı günde 1453 sefer kanunen.. Pardon Mahmut bey :D

Aha böyle oluyor insan :D

Siz yine tanışma fırsatı olur en azından...Bizim o da yok.Kız aladağ da,biz karadağ da.ama yine de söylüyorum SENİ SEVİYORUMMMMMM:D

Görmediğim kıza seni seviyorum diyemem :D Canlı canlı görücem. Bazıları kamerayı bi ayarlıyo 1 tonluk kız oluyo 45 kg :D

Geri
Üst Alt