Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Arkadaşlar kusura bakmayın bu aralar çok yoğunum bayramdı vs.ydi pek katılım yapamadım kuponlara.
Bugünün en güzel basket karşılaşmasını vereyim hazır Mersin maçı da patlamışken ilaç gibi gelir inşallah
853 - Avellino - Sassari = 160-165 sayı bareminde bir maç bekliyorum 175'e kadar yolu var şaşırtmayacak şekilde. 155.5'dan açılan barem ilaç gibi. Hiç düşünülmeden üst oynanacak bir maç.
Anadolu Efes’te sakatlığı devam eden Kerem Gönlüm ve hafta sonu Banvit maçında sakatlanan Tarence Kinsey karşılaşmada forma giyemeyecek.
Bugün basketbol tahminlerini bekliyoruz:ka19:
ps:Efes'te Kinsey yok diyorlar.Henüz resmi bir açıklama yok sanırım.Maccabi ve bizim maçı kesin olarak kaçıracağından bahsediliyor.
Anadolu Efes Spor Kulübü
Kesin yok Kinsey.

Uploaded with ImageShack.us
bugün için maç sayısınıda düşünerek küçük bir kupon yaptık arkadaşlar..herkes kendi bütçesine göre değerlendirebilir ..herkese bol şanslar
Umutun Tüyolarina göre, cok süper bir kupon yaptim. Tutmazsa kendisi bana 10 Euromu gönderir artik hesabima.
Bakiniz, Günün Banko Kuponu.
Olimpija - Galatasaray 2
Prokom - Kazan 2
Unicaja - Zagreb 152,5 Üstü
Bilbao - Fener 1
Cantu(+3,5) - Olympiakos (-3,5) 1
Oran: 10,16
Misli: 10
Nasil Umut? Tutarmi?
705-1/1
712-ms2 değenlendirilebilecek diğer maçlar ama handikapların yüksekliğinden dolayı riskli tercihler
705 1'den 1 gireyim mi Gökay?
704 - 2
710 - üst
712 - iy 2 gireceğim. 4. maç olarak 1'den 1 gider mi sence?
şimdi baktımda o maçın da handikaplarını 4 er sayı artırmışlar zaten riskli diyodum iyice arttı şüphem