Şu da ayrı bir gerçek.Her hafta 3 tane 15 oran yakalamak da kolay birşey değil.Ki bu sisteme her hafta tutacak diye de girmedim hani.Umudum o yöndeydi.3 hafta üstüste başarı sağlanınca,herkeste her hafta kesin tutacak psikolojisi oluştu.Bu da tabiki çok yanlıştı.Her hafta 3500 götürsek işi gücü bırakır evde takılır,keyif yapardık.
Güvendiğim son 2 bültende 10 da 0 çektim.Hiç de gocunmadım hani..
1 ayda aldığım para 23 bin tl yi buldu.Kimi arkadaşlar 3500,kimisi 7000 bin,kimisi de 11 bin aldı.Giden 5 tane 165 olsun koymazdı bana.Koymadı zaten.
Tek tavsiyem şudur ki,bu işe ilk defa girecek arkadaşların bikaç ortakla ya da sistem 2 ile başlamalarıdır.Olumsuz bir durumda hem bütçeleri sarsılmamış olur,hem de güzel bir getiri sağlandığında çok da güzel kasa yapmış olurlar.
Bir de şunun farkına net varılması lazım.İddaaya,toplamda 2 haftada bi 250 bin,bi 300 bin iteleyince hemen oranlarla oynadılar.Eğer bu sistemi forumda paylaşmamış olsaydım,sessiz sedasız tek başıma 8 hafta üstüste 3500'üm kafadan garantiydi benim.Bu da çok nettir.Lütfen bu durum da görmezden gelinmesin.
Ama tekrar söylüyorum.Tutmayan kuponların çok büyük faydasını gördüm.
* Oran dalgalanmaları maçları ele verdi
* Her cumartesi tutacak psikolojisi ortadan kalktı
* Önümüzdeki haftalar için,artık daha da rahatım.
Ama bu aralar,arkadaşların cebine bi 3500 ya da 15 bin koysak fena olmaz hani..Bu yönde çalışmalarıma devam edeceğim.
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın..