Bersan fazla alçak gönüllüsün ve yaşının olgunluğundasın bravo. Böyle cımbızla çekip göstermem mesajları ama durumun ne olduğunu anlatmam için bana gerekli bir done oldu.
:tiphat: Duyana bir kulak görene bir göz anlayana da bir cümle yetermiş. Ama madem anlatamadım kendimde bulayım kusuru. Nitekim hala anlatamamışım ki burda sadece senden kaynaklı değil diğer arkadaşlardan da kinayeli tepkiler alıyorum...
Hala bazı arkadaşlar Buna Abdullah abi de dahil olsun be biz vurduk voleyi 50 tane kaybetsek komaz bize modunda. Şaka gibi... Sizin burda kazandığınız da kaybettiğiniz de beni ilgilendirmiyor. Net söyleyeyim. Daha çok kazanın Allah daha da çok versin. Hatta öyle bir sistem kurun ki devamlı kazanın hiç kaybetmeyin. Benim derdimi net anlatıyorum burda artık.
Bersan Tecrübeli bir üye iken verdiğin kuponların oturması neticesinde sana burda hem özel başlıklar hem de özel bir rütbe verdi. Bunu hakettiğini de düşünüyorum ancak zamanlaması yanlış. Şimdi burda senin verdiğin bir kupona %76 olasılıkla başarılı olacak bir kupon dersen, site yönetimi de arkanda durursa , bunun neticesinde 0 mesajlı bir çok kişi dahi gelip burda o kuponu görmek isterse ve o kişiler bu ardı sıra gelen zincirlemenin sonunda bu kuponu oynar, eşine dostuna oynatır onları da ortak ederse ve kaybederlerse
Bunda bir kusur vardır. Sen kendi halinde kupon yapsan ve desen ki ben bunu oynuyorum arkadaşlar , kimse senin kuponunu neden tutmadı diye eleştirmez. Her koyun kendi bacağından asılır mantığı kabul edilebilir ve doğrudur.
Ama sen bu işi özel başlıklarla açar, normal üyelerin göremeyecekleri yerlerde muhafaza eder , işin içine bir gizem ve bir profesyonellik koyarsan burda buna inanıp oynayan kişi kadar sorumlu başka bir çok insan vardır. 3 gün sonra abi ben babamın gönderdiği paramla oynadım ya nasıl şimdi para isteyeceğim diyen bir öğrenci görmeyesiniz diye yazıyorum bunu.
Kısaca sorumlusunuz arkadaş. Hem sen hem de yönetim. Bir şekilde cezbedicilik koyuldu bu işin içine. Şimdi sizin 50 tane kupon kaybetme parası kazanmanız beni hiç ilgilendirmiyor.
O atarlı giderli tavrınızı da yerim yemesine de sanal ortam , klavye delikanlısı diyecekler hiç girmiyorum
Neticede derdim oynamadığım halde sanki bugün kupon kaybetmişim gibi bana tavır alan zihinlere "bak arkadaş ben kaybetmedim ama siz sonra çok ağlayacaksınız " demekti.
Bersan'a karşıyım gibi çıkan bi durum yoktu ancak Bersan'ın sen bana karşısın tavrı vardı , ne gariptir ki millet te hala bunu yazarak yakındır beni çileden çıkartacak
Neyse siz hala gözümde 3 paralık değeri olan değil gerçekten sevdiğim insanlarsınız. Ama yeter ki bazılarınızın ayakları yere bassın biraz..