Sanırım bir sıkıntı oluyor bu maçların tahminlerinde
Benim takip ettiğim kadarıyla son 3 kupon yattı. Son 2 si sıfır çekti( Hatalıysam lütfen ara

)
Burda bence sorun Bersanın sistem işine henüz 3 - 4 bülten geriden başlayıp burdan devamla kendisinin yaptığı sistemi paylaşarak acaba olur mu ya getirip bu işi denemesi ve medeni cesaretidir.
Takdire şayan bir diğer husus ise diğer üyelerin ise sonu ne olursa olsun ona destek olup kuponunu belki hiç yüzünü bile görmedikleri bu arkadaşa güvenerek oynamaları ve sonucunda herhangi bir olumsuz yazıyla cevap vermemeleridir. ( Ben de dahil

)
Gelelim anlatmak istediğime... Sistem akışı içinde devamlılığın arz edebilmesi için sağlamasının tam olarak yapılması gerekir. Kısa sürede anlık kazanç ve akabinde gelen kayıplar bana şunu gösteriyor.
Bence Bersan bir kaç hafta bu işi bıraksın. Eminim burda kendisinden çok size kazandırma isteği ve hırsı ile dikkatini tam olarak veremekte ve kaybetmenin verdiği olumsuz hava ile yanlış tercihlerde bulunmaktadır. Üzerindeki bence bir baskı oluştuğuna inanıyorum(Şahsi fikrim)
Gerçi ben bunu ne kadar desem de özelden kendisine "usta sen bana kupon versene " diyenler olacaktır. Ama kendisinin yerinde olsam burda 15 kişiyi bir araya toplayıp kasa oluşturan ve devamında kaybettiğinde üzülen bu renktaşlarımızı bir süre bekletir ve daha sistematik bir çözümseme yapar hem kendimi hem de onları mutlu ederdim
Naçizane fikrim...
İyi akşamlar...