Mesut Inan
10 Numara!
- 26 Ağustos 2009
- 11.919
- 1
- 1.363
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış)
2 golle 9 küsür bin lirayı kaçırmışız,buna şükür..
Tabii. Bir de benim gibi 2misli kazananda var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aza kanaat etmeyen çoğu bulamazmış)
2 golle 9 küsür bin lirayı kaçırmışız,buna şükür..
Misli kupon paylaşımı da ayrıca yapılacaktır.
![]()
* Bültenden ayıkladığımız 32 maç arasından kombine ettiğimiz 6 maçtan oluşan orta karar sistem kuponu.
* Kupon Bedeli 22 Lira. Kuponun ilk maçı 16'da başlıyor.
* Yarın 4-5 veyahut 3-4-5 bir sistem kuponu daha paylaşmayı düşünüyoruz. 7+ kuponumuz da hazır duruma göre onu da paylaşmak niyetindeyiz.
Herkese bol şans
Birmingham, Osasuna ve Brescia maçlarını çok iyi yakalamışsın abi, 3'de tuttu. Şimdi bir tek Bursaspor'un kazanması lazım, kazanırsa 80 TL geliyor oynayanlara.
Bu sistem kuponunu ben oynamadım ama Salı-Çarşamba-Perşembe için yapacağın sistem kuponunun yanına kendimden de 2-3 maç koyarak oynamayı duşunuyorum. Yarın akşama kadar yap bişeyler.![]()
Birmingham maçına handikaplı 0 oynamış .. maç 1-1 bitti..Ayrıca Brescia maçıda 1-1 bitti.

Aslinda fena kupon degil.
Ancak Napoli evinde Citye karsi kolay kolay kaybetmeyecegini düsünüyorum. 1.85 orani az görüyorum Napoli deplasmani icin.
City haftaya B.Münih ile oynucak ve hala gruptan çıkması garanti değil.Bu maçı alıp garantilemek isteyeceklerdir
Napolide evinde alip, sanslarini devam ettirmek istiyecektir? Tabiki City favori. Ancak Napolide varini yogunu koyacak ve evinde cok zor kaybeden bir takim. 2,30 fln olsa Citynin orani bende oynardim, 1,85 bana cok az geliyor bu mac icin.
Napolide evinde alip, sanslarini devam ettirmek istiyecektir? Tabiki City favori. Ancak Napolide varini yogunu koyacak ve evinde cok zor kaybeden bir takim. 2,30 fln olsa Citynin orani bende oynardim, 1,85 bana cok az geliyor bu mac icin.

Tayfun banada kupon yap
Saka bir yana.
Bugun kupon yokmu?
Tayfun banada kupon yap
Saka bir yana.
Bugun kupon yokmu?