GSC Balık Kulubü

Valla ben her türlü varım bunun için başlık da açmıştım hatırlarsan.

oradan organize olabiliriz.

sen anladığım kadarıyla benden daha tecrübelisin.
@Melih Peker
Yok yaa benim tecrübe, bi zamanlar suya yakın ev almak ve zamanı amatör avcılıkla değerlendirmek hedefi için detaylı ve altenatifli ön araştırmaya dayalı.
Ama çocukluk/gençlik zamanımızda ağ balıkçılığına grupla gitmiş ve o hevesle balık ağı örmek için epey zaman harcamışlığımızda vardır.

taktik maktik yok BAM BAM BAM
ŞAFAK 32.40'

Son düzenleme:
@Melih Peker
Yok yaa benim tecrübe, bi zamanlar suya yakın ev almak ve zamanı amatör avcılıkla değerlendirmek hedefi için detaylı ve altenatifli araştırmaya dayalı.
Ama çocukluk/gençlik zamanımızda ağ balıkçılığına grupla gitmiş ve o hevesle balık ağı örmek için epey zaman harcamışlığımızda vardır.

ŞAFAK 32.40'
ben de egeye yerleşmeyi düşünüyorum ilerde , akdenizde palamut tuttum keyif almadım çok tuzlu balıklar resmen çöpe gitti.

egede spin avcılık yapmak isterim.

istanbulda tekne olmadan keyifli av pek mümkün görünmüyor sanırım.

Kuzey ve orta ege bu işler için dahauygun, güney ege biraz fazla sıcak oluyor yazları. Hem gezip dolaşmak sıkıntılı hemde kaynaklar olumsuz etkileniyo aşırı sıcaklardan..
Niyetin varsa izmir-manisa ile çanakkale-bursa arası veya buralara yakın çevreyi tavsiye ederim bu tür amatör safari faaliyetleri için.

ŞAFAK 32.25'

Antalya sahilinde akşamlari alabildigim baliklar. 4.20 surf kamış ve yem olarak sülünez ile

Ekli dosyalar

• received_601985053550519.webp
    received_601985053550519.webp
    145 KB · Görüntüleme: 11
  • received_1134730986689925.webp
    received_1134730986689925.webp
    107,4 KB · Görüntüleme: 11
  • received_319556875520505.webp
    received_319556875520505.webp
    143,4 KB · Görüntüleme: 11
  • received_1250906221716536.webp
    received_1250906221716536.webp
    113,1 KB · Görüntüleme: 11
  • received_738999523120833.webp
    received_738999523120833.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 10
ÇİPURA NASIL TUTULUR VİDYOSU GELECEK Mİ ADMİRİMMMM
zor çünkü istanbul'da çupra merası pek yok , tekirdağ tarafından çıkıyor ama seyrek .Onu izmirli arkadaşlardan isteyebiliriz.Tatilde bir tane tuttum ama fazla vakit yoktu ava devam edemedim.Çupra için yemli av verimli oluyor.

Antalya sahilinde akşamlari alabildigim baliklar. 4.20 surf kamış ve yem olarak sülünez ile
çok güzel balıklar.Eğer mesafe ve kurşun ağırlığı çok önemli değilse 60-80 gr atarlı spin shore jig kamışı ile avlanmanızı tavsiye ederim.Daha keyifli ve başarılı avlar yapabilirsiniz.

Te
çok güzel balıklar.Eğer mesafe ve kurşun ağırlığı çok önemli değilse 60-80 gr atarlı spin shore jig kamışı ile avlanmanızı tavsiye ederim.Daha keyifli ve başarılı avlar yapabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Spin degilde Lrf ile ugrastim 5 6 ay sadece kayalik bölgelerde güzel balik aldim ama senelerdir surf ile ugrastigim icin surf daha guzel geliyor bana :) at cek olayi bana biraz ters geliyor :) surf de 2 li köstege sulunezleri baglayip attiktan sonra ucuna fosfor u takip zil i de takip oturup alkol almak daha zevkli :)

Çoktandır gidemedim ama kıyı avının tadı başkadır
Acemi arkadaşlar kıyıdan balık avı meraları Facebook sayfasını takip edin her sorunuza yanıt alırsınız
İzmir'e yakinsaniz çupra kaba lidaki karagöz sargoz bunların en babaları Karaburun civarındaki koylarda çıkar dogasida şahane tabi
Çeşme kıyıdan pek vermiyor artık çeşmede ildir tarafı güzel kıyıdan
Onun dışında Foça civarı çupra torik palamut yapıyor ekimden sonra gidin limandan bile palamut cekersiniz
Seferihisar civarından tekneyle acilirasaniz güzel meralar var
İzmir kıyıları yani koylar balık açısından zengin
Levrek içinse denize açılan dere kıyılarını tavsiye ederim sahte ile yada canlı yem
Levrek tutmak en zevklisi yırtıcı saldirgan balık

Geri
Üst Alt