GSC Büyük TT Çalışması

gece gece mesai yapıyorum , uyumayanlar uplasın RT lesin son bir defa..

04:09 gibi 2. sıraya yerleşti. Çok iyi iş çıkardınız tebrikler.

Destekliyorum.Hocamızın yanındayız.Rize maçında tribünleri onun için dolduracağız.

Mourinho gelse istemeyiz.

Galatasaray taraftarinin artik o gücü yok Aslan, destek cikmazlar muhtemelen. Ayrica kazik yemek isteyen bir cok taraftar var.

Beyler destek olalım lütfen. Yoksa bunlar Mehmet Ekici, Ahmet Çalık gibi isimlere milyonlar dökecek! Tepkimizi ortaya koyalım ve buna GSC öncülük etsin.SüperLigdenOyuncuİstemiyoruz! Hashtagi ile yardıralım. @Murat Urhan

Son düzenleme:
Galatasaray taraftarinin artik o gücü yok Aslan, destek cikmazlar muhtemelen. Ayrica kazik yemek isteyen bir cok taraftar var.

Denemek zorundayız Hakan. Bazen küçük bir kıvılcım yangına sebep olur. Ben inanıyorum ki, Galatasaray taraftarları arasında Mehmet Ekici'yi, Ahmet Çalık'ı istemeyenler çoğunlukta. O zaman gösterelim bunu. İlla yönetime ulaşır taraftarın tepkisi.

Taraftarin tepkisini dahi dinlemeyen ac gözlü komisyoncular var istedimiz sekilde calisma yapalim birsey ifade etmez bu yüzsüz heriflere, nasil olsa birda UA satin almis korkusu hic yok arkam saglam diye

Dursun geldiğinden beri hemen hemen bütün TT etkinliklerine katıldım faydasını görmedim aksine ne istediysek tersi oldu.

Malum grup sesini yükseltmeden yönetim anlamında bişey değişmez.

En iyisi para toplayıp bunları satın alıp bağırtmak lazım.

SARI-KIRMIZI!

Niasseden sonra ttleri dinlerler emınım

genç takım liginde sürünen niyazi manuya boruyu döşedi arkadaşlar..

Geri
Üst Alt