GSC Efendileri Resmi Başlığı

Levent Kolpgün

TURKISH AIRLINES
GalataSarayı Efendileri
Galatasarayı Efendileri'ne ait resmi bir takip başlığının olmaması çok üzücü diye düşünüyorum. Tüm üyelerimizi bu başlık adı altında organize etmekten onur duyarım. Üyelerimizin sorunlarını ve hayata dair tecrübelerini burada paylaşmasını istiyorum.

Mknın hiç haketmemesine rağmen gsenin ayrıcalıklı dünyasından faydalanmasından rahatsızım, yaşı en büyük aktif gse olarak bu sorunu sen çözmelisisin abi.

Aslında şöyle bir uygulama getirebiliriz. Galatasarayı Efendilerinin belirlenmesinde GSE'lerin oyları ile olsa ve çıkartmalar da o oylar ile yapılsa çok güzel olur. :D MK için ne oy vereceğimi elbette saklı tutuyorum. :D

Ne etti bu Mahir size! Bir allahın kulu çıkıp MK saygısızlık yaptı diyemez.

Mknın hiç haketmemesine rağmen gsenin ayrıcalıklı dünyasından faydalanmasından rahatsızım, yaşı en büyük aktif gse olarak bu sorunu sen çözmelisisin abi.
Forumda yaş olarak benden büyük kimse kaldı mı yahu?

7 - 8 yıl önce 51 yaşında olan, Miami den yazan (Metin Ergüneşti sanırım adı) bir abimiz vardı. Sonra bir de Ahmet Kolkoparan abiyi hatırlıyorum.

BERkayeKİN

Genel Başkan olarak bu zamana kadar bu şekilde bir lobi açamadığımız için yandaşlarıma özürlerimi, @Levent Akgün'e ise böyle bir lobinin temelinin atılmasında katkıda bulunduğu için şükranlarımı iletirim.

Saygılarımla..

GSE Efendileri Genel Başkanı
j6GJPn.jpg

şöyle kapıdan kafamı bir 30 cm uzattım , şekil şemalim , duruşum değişti.

bir baktım kravat papyona dönmüş , ceket cebinde mendil falan ..

yok lan içerisi bildiğin apış arası çorap kokuyor bildiğin öğretmen lokali

Geri
Üst Alt