GSC Eurovision İtiraf Başlığı

Bu arada altını çizmem gerek; @Serkan Şakrak ve @Emrah Yıldırım bu yarışmada gördüğüm en istikrarlı ve namuslu şikecilerin başında gelmektedir. Öyle herkesle hatır ve gönül şikesi yapmazlar. Kesin çizgileri vardır. En azından katıldığım dönemlerde böyle gözlemlemiştim. Şike yapmanın da, bir adabı ve namusu var. Bu iki arkadaş o profili ve yapıyı haizler. Kerim bey gibi değiller.

Öyle ama piyasayı düşürüyorlar abi. Bizim dönemiminde 12 puanlar 350-400 gibi giderken 60-80 lere çektiler. Çinli iş gücü, Hintli kod yazıcısı gibiler.

Öyle ama piyasayı düşürüyorlar abi. Bizim dönemiminde 12 puanlar 350-400 gibi giderken 60-80 lere çektiler. Çinli iş gücü, Hintli kod yazıcısı gibiler.

Olsun yahu temiz çocuklar. Hüsnüniyetli çocuklar. Kapitalizme tam esir olmamışlar henüz. Bırakın harçlıklarını çıkarsınlar. Siz nasıl olsa hamuduyla götürdünüz. Açın gençlerin önünü.

Neler dönüyor bu yarışmada böyle.

Biz saf saf katılıyoruz hep yıllardır.

İddialar doğru ise tek yol :

[media]https://www.youtube.com/watch?v=imNV1H9YXU0[/media]

Tabi olm eurovision tekelimizdeyken şu haldeydik (temsili)

paraya-sk%C5%9Ftm.jpg

Bu arada altını çizmem gerek; @Serkan Şakrak ve @Emrah Yıldırım bu yarışmada gördüğüm en istikrarlı ve namuslu şikecilerin başında gelmektedir. Öyle herkesle hatır ve gönül şikesi yapmazlar. Kesin çizgileri vardır. En azından katıldığım dönemlerde böyle gözlemlemiştim. Şike yapmanın da, bir adabı ve namusu var. Bu iki arkadaş o profili ve yapıyı haizler. Kerim bey gibi değiller.

Abi Emrah kardeşime uydum zamanında bazı hatalarımız oldu, gençlik ateşi diyelim ama tövbe ettik artık fakat son yarışmada ki 8.likten sonra asabım bozuldu şeytan dürtüyor,bir sonraki yarışmaya bekleriz o dönemde ki yarışmalar daha bir keyifliydi, Yiğit abi ile sonunculuk için amansız bir mücadeleye giriyordunuz:D

O zaman şimdi neden Emrah Yıldırım döneminde 1. olamadığımı daha iyi anlıyorum.

Cenk modum ve Özgür onursalım ve Empak varken yarışmanın yıldızlarından iken, Emrah döneminde adeta batan bir güneş gibi düşüşümüz demek ki tesadüf değil.

Olsun yahu temiz çocuklar. Hüsnüniyetli çocuklar. Kapitalizme tam esir olmamışlar henüz. Bırakın harçlıklarını çıkarsınlar. Siz nasıl olsa hamuduyla götürdünüz. Açın gençlerin önünü.

Ozan Abi bundan sonra sizi de bu yarışmada haklı mücadelemizin yanında görmek istiyoruz.

Siz gittiniz gideli rock şarkıları öksüz, rock'n roll kültürü ellere düştü, yediler başımızı.

Bu yarışmanın size (YCK abi , Levent abi, Ayberk Çetin ve müzik kültürü gelişmiş herkese) ihtiyacı var artık.

Alpay yat artık :D

Ben yatar, iyi geceler..

Şikeye devam edeceğim abi.Boykot ediyorum şu an yarışmayı.Sen ne zaman geri dönersen yarışmamıza o zaman temiz bir yarışma yapacağım.

Benim bir şey itiraf etmeme gerek yok aslında.

3 kez 1.lik, bunun dışında 2. - 3. - 4. ve 5.lik elde etmem her şeyi özetliyor.

Bu dereceler şikesiz yapılır mı sanıyorsunuz :D

Buna karşın hiçbir tapem bulunmamaktadır. Bir kişide şunla şike yaptın diyemez.

Sessiz ve derinden ilerledim.

Bunuda itiraf kabul ediverin.

Geri
Üst Alt