GSC Fantezi Futbol Ligi 2011-2012

Cevap: GSCimbom Fantezi Futbol Ligi 2011-2012

Bu oyun nasıl oynanılıyor,ne yapınca puan alıyoruz ?

Belirlenen fiyatlar üzerinden sana verilen bütçe ile takım yapıyorsun.

Takımındaki oyuncuların gerçek performansına göre puan alıyorsun, mesela kalecin gol yemezse vs.

Mesela benim sol bek İsmail, bugün ilk 11 başladı 2 puan, bir asist yaptı 2 puan daha gibi.

Bu arada asist puanım gelmedi baktım 72 saati buluyormuş geçmesi. Benim oyuncuların 9 tanesinin maçı yoktu bugün yarına artık.

Belirlenen fiyatlar üzerinden sana verilen bütçe ile takım yapıyorsun.

Takımındaki oyuncuların gerçek performansına göre puan alıyorsun, mesela kalecin gol yemezse vs.

Mesela benim sol bek İsmail, bugün ilk 11 başladı 2 puan, bir asist yaptı 2 puan daha gibi.

Bu arada asist puanım gelmedi baktım 72 saati buluyormuş geçmesi. Benim oyuncuların 9 tanesinin maçı yoktu bugün yarına artık.

11 futbolcu mu seçicez yoksa 18 mi ona göre bütçeyi ayarlıcam :o ?

11 futbolcu mu seçicez yoksa 18 mi ona göre bütçeyi ayarlıcam :o ?

11+3 yedek zorunlu, istersen 4 oyuncu daha alabilirsin.

Mesela benim bir forvey Boyd, oynamadı bu hafta, onun yerine Karabük'ün yedek forveti var bende onun üzerinden puan alacağım :)

İlk 11'e 94 milyon euro harcadım, 6 milyon euro'ya da 3 yedek aldım mesela ben :)

Mesela benim bir forvey Boyd, oynamadı bu hafta, onun yerine Karabük'ün yedek forveti var bende onun üzerinden puan alacağım :)

İlk 11'e 94 milyon euro harcadım, 6 milyon euro'ya da 3 yedek aldım mesela ben :)

Tamam sağol :).LoSGalacticos benim takımın adı

_______Muslera___________

Ujfa__Dany__Giray__Vederson

Culio__Fernandes__Melo__Olcan

_______Stancu___Amrabat

Kötü oldu yedeklerdede isimni bildiğim bir Brozek var :o

Kırıntılı

Uğur-Ersan-Serdar-Vederson

Pele-Emre-Selçuk İ.-Simao

Zitouni-Sercan​

Yedekler: U. Boral - D. Zokora - M. Aurelio

Ben Boyd'u hemen satip, bugün oynayacak birini aldim macta oynamadigini görünce?

Olmaz mi öyle? :D

Bi soru da ben sorayım. FPL'de de oynuyorum da, orda maçlar oynanırken dahi, hangi oyuncudan kaç puan geldiğini görebiliyoruz. Bu NtvSpor'unkinde ya ben göremedim, ya yok. Nerden bakarız takımdaki oyuncuların puanlarına? Var mıdır böyle bi özellik?

Bi soru da ben sorayım. FPL'de de oynuyorum da, orda maçlar oynanırken dahi, hangi oyuncudan kaç puan geldiğini görebiliyoruz. Bu NtvSpor'unkinde ya ben göremedim, ya yok. Nerden bakarız takımdaki oyuncuların puanlarına? Var mıdır böyle bi özellik?

"İstatistik"e tıkladığında oyuncuların puanı görünüyor ama anlık oluyor mu bilmiyorum.

5735.png

Çok teşekkürler Sercan :) buldum tamamdır.

Ben de katıldım, takım adı Galataserai :tiphat:

Anıl liderliğe yükselmiş 56 puanla. Bunun en büyük nedeni Nobre'yi kaptan yapması. 20 puan gelmiş ondan 16 puan da Hasagic'ten gelince normal olmuş bu sonuç :D

Arkadaşlar hasagiç gol atmış gözüküyor ? 16 puanı nasıl aldı diyodum bende..Heralde bu yanlışı düzeltirler..

dalmat ve g. gonulden iyi performanslarla bu haftayi lider bitiririm ama b. ihtimal gokhan hiyari oynamaz

10.siradayim :) :) :) Forvetsiz oynamama ragmen iyi sonuç... Bütün parayi Melo'ya, Muslera'ya, Inan'a yatirdik.. Forvette Batalla ve Kujovic oynuyor...

-------------Kujovic-Batalla

----------------Cernat---

-------------Selcuk----Melo

Vederson--Stepanov---Ersan----Ugur Uçar

----------------Muslera------------

Cok saglam kadro, dogru söyleyin :)

10.siradayim :) :) :) Forvetsiz oynamama ragmen iyi sonuç... Bütün parayi Melo'ya, Muslera'ya, Inan'a yatirdik.. Forvette Batalla ve Kujovic oynuyor...

-------------Kujovic-Batalla

----------------Cernat---

-------------Selcuk----Melo

Vederson--Stepanov---Ersan----Ugur Uçar

----------------Muslera------------

Cok saglam kadro, dogru söyleyin :)

baya saglam. ersandan cok puan alirsin ama soyle birsey var o puanlari subattan once alamazsin bilador

Ben öyle rastgele oynuyorum.. Herhalde puan almak için, senin kadrondaki futbolcu, o hafta kendi takiminda iyi oynamali ? Öyle midir ? Eger öyleyse Ersan'i çikaralim, yedekte Egemen var :ask:

puan almak icin once oynamali :D

sonra iyi oynadiysa gelsin pointsler

İlk haftadan süpürmüşüm puanları :cool:

Geri
Üst Alt