GSC Fantezi Futbol Ligi 2011-2012

Cevap: GSCimbom Fantezi Futbol Ligi 2011-2012

Yedekteki adamlarin puan getirmesi icin illaki 11 indeki o mevkinin oyuncusunun oynamamasi mi gerekiyor? Yani 3 defansim var atiyorum caner yedekte. 3 defans da oynarsa canerin puanini alamiyor muyum? Cunku aciklamada yedekteki oyunculariniz, 11 de o mevkide oynamayan oyuncunun yerine gecer diyor.

Yoksa her halikarda yedekteki oyuncudan da puan kazanabiliyor muyuz?

Benim de aklım karıştı o konuda ama bu hafta bitsin anlarız işin aslını ben de Gökay'ı almıştım yedeğe direk 3 puan verdi.

Burak'i kadrodan cikardim adam 3 tane atti :(

GSCimbom Liginde 22.yim gençler :) Takım ismi Bandırmaspor :) Saygılar. :D

Daha ilk 11'de 2 oyuncu puan aldı Nobre 6 , Burak 20 :) Keşke kaptan yapaydım şu çocuğu aboww :D

Webo,Nobre,Burak gol attı bende bakalım devamı gelecekmi :)

Burak'ı kaptan yapmıştım :)

kaptan olan kişi gol atarsa daha çokmu puan alıyor?

Dün Quaresma'yı şutlayıp Burak reisi kaptan yapmıştım.Yardırdı :D

iyimiş :) , ben 2.haftadan itibaren başladım oynamaya bilmedigimden 3. haftada takımı degiştiremedim yinede 84 puanım var :D

Bursa Sivas'a karşı şov yapar dedik. Ozan İpek,Turgay ve Vederson'u aldık. Almaz olaydım :D

Ertuğrul Taşkıran yedek kaleciydi 6 puan kazandırmış. :)

Daha maçı olan 3 adamım var fena bir hafta değil.

GSCimbom Liginde 75 takım arasında 11. olmuşum vay be :p

Kaptan 4 puan getirmis. Normalde 2 kati degil mi? 8 puan getirmesi gerekir. Hesaplama da 4 sayilmis simdilik. Acaba hafta sonunda mi ekliyorlar 2 katini.

Benim de aklım karıştı o konuda ama bu hafta bitsin anlarız işin aslını ben de Gökay'ı almıştım yedeğe direk 3 puan verdi.

Eger 11 indeki adamlardan oynayan olmazsa yedeklerin puani oyle sayiliyormus. Mesela ben de yedek kayseriden omer sismanoglu idi 2 puan almis ama sayilmadi. Cunku 11 imdeki butun forvetler puan getirmis

Eger 11 indeki adamlardan oynayan olmazsa yedeklerin puani oyle sayiliyormus. Mesela ben de yedek kayseriden omer sismanoglu idi 2 puan almis ama sayilmadi. Cunku 11 imdeki butun forvetler puan getirmis

Evet öyleymiş. Yedeklerde puan yazıyordu hafta bitince ilk 11'dekilerin hepdi oynadığı için yedeklerden puan gelmemiş.

Bu arada Melo reis'ten 9 puan :tiphat:

Evet öyleymiş. Yedeklerde puan yazıyordu hafta bitince ilk 11'dekilerin hepdi oynadığı için yedeklerden puan gelmemiş.

Bu arada Melo reis'ten 9 puan :tiphat:

Turgay var miydi kadronda kac puan getirmis bi baksana?

Geri
Üst Alt