- 18 Temmuz 2009
- 81.985
- 239.458
- 5.263
Bir şey olmaz işte birbirinizi tanıyorsunuz sonuçta, ben kefilim ikinize de.güven derken
en kötü ihtimal ne olabilir ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir şey olmaz işte birbirinizi tanıyorsunuz sonuçta, ben kefilim ikinize de.güven derken
en kötü ihtimal ne olabilir ki
Onu çözdük ya yendik onları.Mia khalifa da iyiydi
Tberg arkadan girin diye taktik verdikten sonra etkili olamadiOnu çözdük ya yendik onları.
ya olmaz zaten deBir şey olmaz işte birbirinizi tanıyorsunuz sonuçta, ben kefilim ikinize de.
Sana cok pis küfürler edecektim yt banlardiBIGFART :--) ilk maçtaki cüce zenci biraz acı çektirmişti size
Mia yi ikinci yari komple kitleyip cözmüstüm. easy thingdiMia khalifa da iyiydi
Sana cok pis küfürler edecektim yt banlardi
ya olmaz zaten de
ne yapılabilir yani en fazla şifre değiştirir desem yapamaz
oyun alır desem alamaz
ali kemalin soldan ortasını nasıl kaçırdıO topu direğe nasıl vurdun lan
hayır oğlum 2mizin hesapları da açık olcak makinelerdeBidaha kendi hesapina giremiyeceksin yarindan sonra
Bidaha kendi hesapina giremiyeceksin yarindan sonra
@Serkan G. Veren bunlar p kardeşi oldular tebrik ettin mihayır oğlum 2mizin hesapları da açık olcak makinelerde
senin hesaptan indirip kendi hesabımdan oynıcam
sen de benim hesaptan indirip kendi hesabından oynıcan
Heyecan yaptimO topu direğe nasıl vurdun lan
Yaparız ya farketmiyor o.@Keramettin TANRIVERDİ twitch gelecek mi
orda daha fazla izlenir gibi
Kanka arkadaşın hesabından girdiğimde(kardeş hesap oluyor sanırım) ps+la gelen oyunları da indirebiliyor muyum?Whatsapptan konuşup anlaşın güven varsa problem olmaz.
Aynen o hesaba tanımlı tüm oyunları oynayabiliyorsun da plus üyeliği devam ediyor olmalı ama.Kanka arkadaşın hesabından girdiğimde(kardeş hesap oluyor sanırım) ps+la gelen oyunları da indirebiliyor muyum?
Onunki ediyor ama benim yok yine de oynayabiliyor muyum yoksa almam mı lazım? Son soru, konunun ırzına geçmeyeyim.Aynen o hesaba tanımlı tüm oyunları oynayabiliyorsun da plus üyeliği devam ediyor olmalı ama.
Onunki ediyorsa yeterli, oynayabilirsin.Onunki ediyor ama benim yok yine de oynayabiliyor muyum yoksa almam mı lazım? Son soru, konunun ırzına geçmeyeyim.