- 12 Temmuz 2009
- 60.908
- 24.276
- 3.138
cok iyi oynamamiza ragmen kotu sonuclar sebepiyle kumeye dusmus olabiliriz. oyuncular gider, erkekler kalir. bu takimi birakmaya niyetim yok
yarro
yarro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
karşı takımla maç ayarlasanızBiz bitti demeden bitti. :/
İsmimizi leğenspor olarak revize ettik.
Onlar oynamıyor sanırım doğru düzgün.karşı takımla maç ayarlasanız
kapışma izliyelim
1.ligte şov yapmakla mesguluz. Mac isterseniz oynarız.Onlar oynamıyor sanırım doğru düzgün.
Bir de +2 kişi gelince takım düzeni çok değişiyor ya, son dönemde bu kadar kötü bir serimiz yoktu 10 maç bile tamamlayamadan düştük.
En son böyle dediğinde bizi 6. lige düşürmekte payın vardı karşim o yüzden pek inanasım gelmiyor.1.ligte şov yapmakla mesguluz. Mac isterseniz oynarız.
Denge sağlamaya çalışıyorum yoksa takım gerginleşiyor bayağıÇok sakinsiz vallahi helal olsun.Biz cafede falan arkadaşlar ile oynayınca maç sonu kan çıkıyor![]()
: (En son böyle dediğinde bizi 6. lige düşürmekte payın vardı karşim o yüzden pek inanasım gelmiyor.
Denge sağlamaya çalışıyorum yoksa takım gerginleşiyor bayağı![]()
Iyiki Partyden atilip duruldum. Cok fena küfürler saldimGirdiğimde 1-1 di. Sonra ne yaptınız kaleye Hayrettin'i falan mı geçirdiniz.
he zaten yeni takımla girince geyik daha fazla olurarada sohbet yayınları falan da yapın.Maç bahane zaten
Sorarım bizimkilere de bugünden sonra bir süre isteksizlik olması olası haha.: (
Maç oynuyoz mu yarin