gsc forumdaki 35 yaş üstü üyelerin silinmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alp Er Senturk

Sarı Üye
Forumun kalitesini düşüren, 90larda kalmış, gelişen teknolojiye ayak uydurayim, hiçbir şeyden geride kalmayayım diye herşeye maydonoz olayım diyenlere forumun yasaklanması için nacizane önerimi sunuyorum. Cıvık Orta Yaşlı-küfür gibi- esprilerine yorumlarına maruz kalmayız ne güzel. Hemen şimdi bir filtre kullanıp otomatikmen silinseler nasıl rahatladığını görürsünüz forumun efenim.
Benimkisi bir öneri, adminlerden hoşgörü istiyorum.

Biz gitsek burası öksüz kalır. Vicdanıyız biz bu forumun, tartışmaları sakinliğimiz ve hayat tecrübemiz ile yatıştırıp insanlara sığınacak bir limanız. Unutmayın sizde bir gün +35 olacaksınız. Bu hayatın gerçeği, ben hiç kimseyi tanımıyorum ki 20 yaşında sabitlensin. ;)

doruksa tebrik ederim guzel saklanmissin ahbob

fikir koray akgermani kapsadigi icin tarafimca desteklenmektedir bu arada

bence 25 den küçükleri silelim daha elit ve nezih bir forum olsun.

35 likler gitsinde burası iyice transfer ergeni bir forum olsun.
Burda dursun ve tudor'u en çok yalayan ve onları kral yapanların 20 likler olduğunu unutmayın.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Forum kulturune hakim insanlar genelde 28-34 yas araliginda oluyor, bu insanlari gunden gune kaybetmek istemeyiz.

2-3 seneyle yırttık.

Bir soykırım mı söz konusu? :unsure:

bence 25 den küçükleri silelim daha elit ve nezih bir forum olsun.
23248.jpg

Forumun altını üstüne getirecek tüm yaştan kesimi tartışmaya çekecek bir konu. Böyle işleri en iyi şekilde yapan bir kişi var Siz anladınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt