Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen bende Mehmet ile birlikte ilk defa kartalisca lafini gordum. Hatta yanlisikla yanlis yazdi dedim birseyi herhalde ama sonra bolca bjk forumunda gordum

Kartalisca ne yaw

Sent from my iPhone using Tapatalk

talisca yı biz almalıydık diyenler vardı birde

bence bunlarda ajan :D

talisca yı biz almalıydık diyenler vardı birde

bence bunlarda ajan :D

Olabilir. Hala bir iki uye daha var garip mesajlari olan ama yapacak birsey yok o kadarda olacak sanirim. Yok gelsinler ben fbliyim yada bjkliyim deyip adam gibi yazsalar problem yok ama gelip trolluk kasiyorlar ve forumun kalitesini dusuruyorlar

milli takimlara 8 oyuncu göndermisiz

SON DAKİKA - Antalyaspor, Jose Morais'in görevine son verdi.

Güvenç Kurtar göreve.

Antalya Rize Adana Akhisar Kayseri Kasımpaşa ve Alanya çok kötü takımlar. Uzun süredir bu kadar çok kötü takım yoktu ligde.

Celtic'in 13 yaşındaki oyuncusu Karamoko Dembele, Hearts ile bugün oynanan U20 maçında ilk kez forma giydi.

Ct3iDG4WIAAhM7s.jpg

Saka maka unuttum bu Antalyanin fenerli baskanini

Noldu baskan aci var mi?!

Kodumuj Galatasaray dusmani

Ligin ilk 9'u çok büyük sürpriz olmazsa belli. İlk 3 büyük ihtimalle 3 büyükler olur. İlk 5'e Başakşehir ve Osmanlı girer. Konya Trabzon Gençlerbirliği Bursa ilk 9'u tamamlarlar. Başakşehir dışında sürprize çok kapalı sezon.

Milli takim aralarindan nefret ediyorum...

Beni teki sevindiren sakatlarin toparlamasi , fizigi iyi durumda olmayanlarin toparlamasi yoksa milli takim aralari bize ters geliyor. Tempomuzu kaybediyoruz. Birde bu sefer aradan sonra Gencler deplasmani var...

Isimiz zor ama rahat ama ikina ikina 3 puani kapmamiz lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt