Talat Uldız
Aslan Üye
- 15 Haziran 2011
- 8.287
- 5
- 1.023
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sevgili Koordinatör Artvin Hopaspor'un kulübümüze atar hakkında başlık açmamışsın![]()
Neden açalım?
Devre arasi orta sahaya genc,ucuz ve potansiyelli bi nigga kardesimizi almak lazım.Akpa Akpro keske onu alsaydık De Jong yerine
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takimda gitmesi gereken cok oyuncu var bunlarin yerine duzgun transferler yapabilirsek kimse tutamaz bizi.Sakho mukemmel olur ama kiralayabilir miyiz bilmiyorum.Selcuk,Sabri,Chedjou falan gitsin artik kurtulalim sunlardanRenktaş bence Hamit&De Jong&Chedjou&Salih hatta Semih ile yollar devre arası ayrılacak 1 stoper ama böyle savunmayı toplacak lider bir stoper Sakho hep söyledim kadro dışı kaldı lvlpl'da 1.5 yıllığına kiralayalım şu adamı diye
Ortasahaya bence iki takviye birden gerekli Selçuk Sneijder Josue De Jong Hamit alayı tırt bir nane olmaz bunlardan tek çalışan iş yapan adam Tolga şimdiye kadar defansif olarak takımı sırtladı bu maçtada resmen hem defans hem ofans olarak çalıştı iki tane biri daha defansif mücadeleci diğeri daha ofansif takımı hücumda taşıyacak birisi lazım
Dünde anlatmıştım Franck Kessié bu oğlan+Tolga ile bir ortasaha tandemi kuralım varya ligi ağlatırız vallaha bu daha defansif ama B2B bir oyuncu
Ofansif olarakda Ben Arfa Emery ile araları bozuk gelsin devre arası çok isterim
Takıldım ya. Adamların esprisi güzeldi o yüzden konuyu gündeme getireyim dedim.
Takimda gitmesi gereken cok oyuncu var bunlarin yerine duzgun transferler yapabilirsek kimse tutamaz bizi.Sakho mukemmel olur ama kiralayabilir miyiz bilmiyorum.Selcuk,Sabri,Chedjou falan gitsin artik kurtulalim sunlardan
Franck Kessie'ye soyle bir baktimda harbiden tam ihtiyacimiz olan oyunculardan biri.Ama bizim scoutlarin bundan haberi oldugunu zannetmiyorum.Alabilsek Tolga ile orta sahayi dagitirlar.Bu tarz transferlere yonelsek keske kaybedecek neyimiz var ki ?Kloop Lvpl'un başına geçmeden önce Sakho'yu kesinlikle hayal bile edemezdim ama Kloop'un ne kadar egoist birisi olduğuda öğrendik hazırlık kampında baya kavga etmişler ve süresiz kadro dışı bırakmış Kloop takımın başında oldukça onun birdaha forma giyebileceğini pek tahmin etmiyorum kendisine Chedjou+Semih'in aldığı ücreti verirsek kiralama bedeli diye o ikiliden gelecek parayı verirsek iknada edebilirsek seve seve gelir sürekli Cl'de oynadığımız ligin zirvesinde olduğumuz taraftarın ne kadar çok sevdiği filan ikna edilebilirse gerçekten seve seve gelir stoperleri Serdar_Sakho yaparsak gerçekten çok iyi olur
Orta alana Selçuk yerine dediğin gibi çok mücadeleci ciğersiz hatta dalaksız güçlü bir nigga'yı bende çok isterim Franck Kessié'yi bu yüzden söyledim atalanta'nın maçlarını izle renktaş şu çocuğun 19 yaşında olduğuna hayatta inanmazsın fizik gücü soğuk kanlılığı top kontrolü pasları uzaktan şutları inanılmaz üst düzey'de oyunun iki yanında çok etkili ve sürekli mücadele eder koşar Tolga-Franck Kessié ikilisi bu ligin içinden geçer bu çocuk 19 yaşında italyada 7 maç 5 gol 1 asisti var ve önlibero oynuyor bu çocuk
Her ne kadar çok sevsekte artık Sneijder'in miladı doldu sürekli çok etkisiz rakipler ilk olarak kendisini tutuyor pres yapıyor 32-33 yaşında formsuz bir sneijder'in o markajda çıkması imkansız oda anca yan pas geri pas yapmaya başladı artık ee bizim hücuma çıktığımız her top Sneijder'in ayağına geldiği için sürekli ataklarımız etkisiz oluyor hep bunun en büyük sorumlusu Selçuk&Sneijder kesinlikle.Sneijder yerine ya çok kreatif asis canavarı birisi(Ganso,Omar Abdulrahman) yada hücum gücü çok yüksek hızlı adam eksiltebilen(Ben Arfa,Taison) gibi birisi lazım
Franck Kessie'ye soyle bir baktimda harbiden tam ihtiyacimiz olan oyunculardan biri.Ama bizim scoutlarin bundan haberi oldugunu zannetmiyorum.Alabilsek Tolga ile orta sahayi dagitirlar.Bu tarz transferlere yonelsek keske kaybedecek neyimiz var ki ?
Müthiş bir oyuncuymuş hakkaten.yönetime bir şekilde bildirmek lazımFranck Kessié
Franck Kessie - Oyuncu profili 16/17 | Transfermarkt
B2B ciğersiz hatta dalaksız ortasaha 17 yaşından beri fildişi milli formasını giyor henüz yaşı 19 fiziki mücadelelerde bir görseniz hiç 19 yaşındaki çocuk gibi değil inanılmaz güçli dinamik hızlı ve en önemlisi oyunun iki yönündede çok etkili oyun görüşü iyi attığı paslarfilan mükemmel olmasada hızlı düşünüp hızlı oynaması biranda boştaki adamı görmesi sayesinde çok çok iyi yansıyor pas oyununa ayrıca iki ayağınıda çok iyi kullandığı için çok rahat ortasahada paslar atabiliiyor ayağı çok düzgün top tekniği iyi sezonada fırtına gibi başladı önlibero olmasına rağmen 7 maç 5 gol 1 asist'i var ve henüz yaş 19 düşünebiliyor musunuz bu yaşta fildişi milli takımının bankoları arasında olmayı garantiledi
Oyun temposu çok yüksek ve aşırı baskın dominand bir oyuncu sürekli oyunun içinde varlığını hissetiriyor
Tolga-Kessié ortasahası bu ligin varya anasını ağlatır içinden geçer
FRANCK KESSIE | Atalanta | Goals, Skills, Assists | 216/217 (HD) - YouTube
Biliyorum bir video ile topçu belli olmaz ama bu yıl 7 lig maçınıda izledim sırf bu çocuk için eğer sizde izleyebilirseniz Atalanta'nın maçlarını izleyin derim ortasahada 19 numara zenci bir çocuk var sadece bunu diyorum izleyin görürsünüz ne demek istediğimi
Müthiş bir oyuncuymuş hakkaten.yönetime bir şekilde bildirmek lazım
Yani çok değil 7-8 maçını filan izledim ama büyüledi beni belki öyle inanılmaz yetenekli birisi değil ama benim gözümde Yaya Toure'nin veliahtı kesinlikle bu çocuk tek eksi diyebileceğim yanı çok agresif rakibe yaptığı müdahelelerde izlerken acıyorum vallaha rakip için ama bu bizim lig için eksi değil + olur hemde en büyük artısı olurmelo'da ilk 2 sezonunda böyle aşırı sert müdahaleler yapıyordu sonuç ortada onun gibi efsanemiz olabilir
Bizim scot un haberi bile yoktur bu adamdan. Bu adamı alırsak en az minimum 12 sene OS ihtiyacımız olmaz.![]()
Vallaha bu çocukda çok farklı birşey var renktaş tekniği tecrübesi oyunu okuması çift yönlü oynaması gücü oynayışına baksan kesin 28 yaşında filan dersin sonrada 19 yaşında olduğu 17 yaşından beri fidlişi milli takımında olduğunu öğrenince bu çocuğun atalanta'da işi ne dersin
Şu ligde Tolga-Franck Kessié ikilisi varya ligin belkide son yıllarda gördüğü en iyi ortasaha tandemi olur bu kadarda eminim
Süper Lig'de takımların yerli & yabancı oyuncu oranları
![]()