Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
������
Süper Lig'in yayın ihalesi 25 Kasım'da. Katılımcılar ������; Vodafone, Digiturk, Turkcell, Tivibu, D-Smart, 2 yabancı şirket.
Doğru dürüst bi kuruluş alsa da yurt dışında da adam gibi yayınlanıp Ligue1, Bundesliga, LaLiga, CL ve AL'nin toplamından 3 kat daha pahalı olma saçmalığı son bulsa.

Merakla beklemedigim 1 ihale sahsen fark yapmaz bana

Hattim turkcell
Sirket hattim vodafone
Evimde tivibu digiturk
Sirketimdede dsmart mevcuttur

Galatasaray Spor Kulübü, Atakum Belediyespor U-15 takımının yıldız futbolcusu Emirhan Ergün'ü transfer etti. Geçen sezon Coca-Cola Gelişim Ligi'nde 32 gol atan genç forvet, büyük takımların radarına girmişti. Birçok takımın peşinde koştuğu futbolcuyu, Galatasaray kaptı. Genç futbolcu "Galatasaray gibi büyük bir camiaya gelmekten çok mutluyum. Atakum Belediyespor Kulübü Başkanı'na ve antrenörlerine teşekkür ediyorum" dedi.

Erdi Demür

Dedikleri gibi Chedjou'yu gönderebilirsek 2.200'de maaşı var+Semih'ide ekleyip paket yapalım 3'e de onu gönderip 1.700'de onun maaşı var 9-10 milyon bir para yapıyor taş gibi stoper alınır varya o paraya

??????
Süper Lig'in yayın ihalesi 25 Kasım'da. Katılımcılar ??????; Vodafone, Digiturk, Turkcell, Tivibu, D-Smart, 2 yabancı şirket.

Ulan inşallah şu yabancı şirket alır dedikleri gibi Tüpçü'de açıkladı dün a spor 'da 600 milyonun üzerinde bir teklif var diye öyle internetten bedava veya reklamsız paralı izlenebilir inşallah çünki Kayseri'de yaşıyorum ve öğrenci parasıyla malesef gidemiyorum maçlara

Digitürk ihaleyi bırakmaz

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

digiturk imha edilmediği sürece ihale bırakmıyacaktır yabancı şirket ilk turda çekilebilir.

Doğu bey diyecekseniz ona göre yorum yapıcam

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt