Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakho'yu sezon başı Bjk istedi ama burayı küçümsedi.Türkiye'ye gelmeyi istemiyor.Keza Depay'de öyle egolu bir oyuncu.Sürekli bizimle adı geçiyor ama Xande Silva gibi isimler bizim için daha gerçekçi hedefler.

Sakho'yu sezon başı Bjk istedi ama burayı küçümsedi.Türkiye'ye gelmeyi istemiyor.Keza Depay'de öyle egolu bir oyuncu.Sürekli bizimle adı geçiyor ama Xande Silva gibi isimler bizim için daha gerçekçi hedefler.
Sahsen ben ego oldugunu düsünmüyorum

Bizim ligi bende kücümserim

Milli takimin ve kulüplerimizin avurpada ki halleri ortada

Sahsen ben ego oldugunu düsünmüyorum

Bizim ligi bende kücümserim

Milli takimin ve kulüplerimizin avurpada ki halleri ortada

Biz Avrupa'nın vasat futbol ülkelerinden biriyiz.İlgi alaka cok yüksek ama futbol kalitesi seviyesi,yöneticilerin capsizligi had safhada.Galatasaray'lı olmasam üzerine para verseler bu ligi bana izletemezler.

Alanya 1:0 önde yazarken iki Alanya lı futbolcu tiki taka yaparak Antep adına beraberliği sağladı. Dua da yardımcı olmaz ki bu malara

Hoaydaaa

6ae50131342a225ec2853652e43cc103.jpg

Bizde olsa en iyi stoperimiz olur. Kiralama ihtimali varsa bence alinmali.

Kiralama değil Lvpl yeterki git bonservis filan istemiyoruz diyor Kloop ile kavgalı olduğu için bedavaya 26 yaşında Sakho mükemmel olabilir Türkiye ligininde en iyi stoper'i olur eminimki Serdar-Sakho iyi iş yapar. Hakan-Semih-Koray-Ched-Semih bunları gönderip devre arası Sakho+sene sonuna bir tanede kiralık stoper alırdık Serdar'da yedek beklerdi işte

Bir soru sormak istiyorum size Tolga canımız ciğerimiz evet şu takımdaki en iyi 3-4 adamdan birisi ama sene sonu iyi bir teklif gelse satıp MORGAN SCHNEIDERLIN'ı alma ihtimalimiz'e karşı ne dersiniz

Olympiacos - Panathinaikos derbisini izliyorum, atmosfer muhteşem her zamanki gibi.

2000 kadrosundan sonra en efsane kadro

-------------------Muslera-------------
Eboue-----Ujfa-----Semih------Hakan
Emre--------Selçuk--Melo-------Engin
----------Elmander--Baros(Necati)--

İnanılmaz bir kadroydu. Benchte oturan tüm topçular kötüyken bu kadro ile müthiş top oynadık.
Temel bir topçunun sakatlığı ile yerle bir olabilirdik ama şaka gibi sakatlık yaşamadık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt